HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Εμμανουέλα Ταγάρα: Η make up artist των διάσημων αποκαλύπτει τα μυστικά του μακιγιάζ

Εμμανουέλα Ταγάρα: Είναι όμορφη, πολυτάλαντη, δυναμική και επιτυχημένη.

Με το μακιγιάζ της, ξέρει πώς να μεταμορφώνει σχεδόν μαγικά το κάθε γυναικείο πρόσωπο, σε μια Θεά της ομορφιάς. Την επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους οι περισσότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz.
Η Εμμανουέλα Ταγάρα, μιλά στο Hernews και την Μπάγια Αντωνοπούλου.

  • Τι αγάπησες στο μακιγιάζ και ακολούθησες αυτό το επάγγελμα;

-Είμαι τελευταία 12 χρόνια. Από πολύ μικρή ανακατευόμουν με τα καλλυντικά της μαμάς, αργότερα όταν απέκτησα δικά μου εκείνο που με εντυπωσίαζε ήταν να απογειώνω τη φυσική ομορφιά που προσφέρει το μακιγιάζ σε ένα πρόσωπο. Ήθελα να αναδεικνύω το πρόσωπο μου αλλά κυρίως το ξεχωριστό πρόσωπο κάθε γυναίκας που συναντούσα. Κάπως έτσι ανακάλυψα τη λατρεία μου για το μακιγιάζ και πολύ γρήγορα εξελίχθηκα σε επαγγελματίας make up artist με σπουδές αλλά και με πολύ δουλειά και αφοσίωση σε αυτό.

  • Στο μακιγιάζ σου παρατηρούμε διαφορετικές τεχνικές, που βγάζουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Με ποιο κριτήριο επιλέγεις το πως θα βάψεις κάθε πρόσωπο;

-Εμμανουέλα Ταγάρα: Κάθε γυναίκα έχει την δίκη της ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ και αυτό που κάνω κάθε φορά είναι να αναδεικνύω την ξεχωριστή ομορφιά της κάθε γυναίκας και να το πετυχαίνω μέσα από το επαγγελματικο μακιγιάζ . Αυτή είναι η μαγεία του μακιγιάζ να μπορείς να διαβάζεις την κάθε γυναίκα και να την αναδεικνύεις .

  • Συχνά σου δίνουν τον τίτλο «Η make up artist των διάσημων». Ξεχωρίζεις κάποιο διάσημο πρόσωπο;

-Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ τυχερή και χαρούμενη που έχω καταφέρει να κάνω μακιγιάζ και να με εμπιστευτούν τόσα όμορφα διάσημα πρόσωπα και προσωπικότητες της showbiz.Δεν θα έλεγα ότι ξεχωρίζω κάποια γιατί θα ήταν άδικο . Η αλήθεια είναι ότι το πρόσωπο που βάφω εκείνη τη στιγμή, γίνεται αγαπημένο μου . Γιαυτο μαρεσει να βάφω συνέχεια διαφορετικά πρόσωπα και να ανακαλύπτω ξεχωριστές προσωπικότητες .

  • Μπορείς να μας πεις κάποια επαγγελματικά Tips για ωραίο Μακιγιάζ στο σπίτι;

– Μερικά tips για ωραίο μακιγιάζ στο σπίτι θα έλεγα σίγουρα μια ενυδατική κρέμα , το concealer κάτω από τα μάτια ώστε να φωτίσει το πρόσωπο σας και να φαίνεται λαμπερό , λίγο ρουζ , λίγο μάσκαρα και ένα lip bulm για ενυδάτωση στα χείλη είναι αρκετά για να φαινόμαστε φρέσκιες και όμορφες .

  • Πρόσφατα δημιούργησες την δική σου εταιρεία καλλυντικών «Emmanouela Cosmetics» .Τι περιλαμβάνει και πως θα τα προμηθευτούμε;

-Εμμανουέλα Ταγάρα: Στη πορεία μου και με οδηγό την εξέλιξη, γεννήθηκε και το δεύτερο όνειρο μου, να δημιουργήσω την δίκη μου σειρά καλλυντικών με εκλεκτά υλικά που θα αφήνουν ένα θεσπέσιο αποτελέσμα πάνω στο γυναικείο πρόσωπο, για τη γυναίκα που νιώθει αυτοπεποίθηση και αγάπη για τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά .
Έτσι τα πρώτα μου καλλυντικά περιλαμβάνουν 3 σετ πινέλων υψηλής ποιότητας συνθετικής τρίχας , που είναι τα εργαλεία που χρειάζεται η κάθε γυναίκα για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ . Και ένα highlighter , που είναι πούδρα λάμψης γιατί αγαπώ τις λάμψεις στο μακιγιάζ και θεωρώ είναι ένα από τα ατού μου . Πάντα μου αρέσει να δίνω λάμψη στο μακιγιάζ ενός προσώπου για να φαίνεται λαμπερό και αψεγάδιαστο .
Και σίγουρα θα συνεχίσω με πολλά ακόμα που έρχονται στην πορεία ..

  • Που θα βρούμε την Εμμανουέλα Ταγάρα και τα καινούρια προϊόντα της;

-Τα προϊόντα μου θα τα βρείτε στο προσωπικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα :
www.emmanouelacosmetics.com
Αλλά και στο Instagram στο προσωπικό μου προφίλ: https://www.instagram.com/emmanouela_make_up_artist/
Και στο επαγγελματικό : https://www.instagram.com/emmanouela_cosmetics/

 

Νεότερα Άρθρα

Ξανθούλα Τζερεφού: Περπάτησε στο catwalk του Βασίλη Ζούλια φορώντας αισθητήρα γλυκόζης

HerNewskl

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά στο HerNews: «Έχω να κάνω σχέση περίπου 2 χρόνια. Ελπίζω να έρθει σύντομα κάτι και για εμένα»

HerNews ka

Μίλτος Σακελλάρης: Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλά για την φρίκη του πολέμου στο HerNews

Her News b