HerNews.gr
Beauty

Κάντε μποτέ (beauté) στο σπίτι

Κορωνοϊός = Lockdown. Lockdown = Χρόνος στο σπίτι.

Να λοιπόν μια ευκαιρία, τώρα που βρίσκουμε άπλετο χρόνο, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Και αν είσαι από αυτές που έχουν προσαρμόσει στην ημέρα τους morning/night routine ήρθε η ώρα να πειραματιστείς. Το μποτέ, άλλωστε, αποτελεί αγαπημένη συνήθεια της κάθε γυναίκας. Άρα, οι παρακάτω συμβουλές θα μας βοηθήσουν να επιμεληθούμε σωστά το πρόσωπο και τα μαλλιά μας, χωρίς να τα επιβαρύνουμε με αστοχίες που δεν γνωρίζαμε.

  • Προσοχή στα νέα προϊόντα που αγοράζουμε

Ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα που περιέχουν AHA ή BHA, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ευαισθησία στο δέρμα. Η πιο οικονομική και εύκολη λύση είναι να προσθέσουμε λίγο self tan πάνω από την ενυδατική μας. Έτσι, θα χαρίσουμε στο δέρμα μας λάμψη και φρεσκάδα. 

  • Μελετάμε τα συστατικά των προϊόντων 

Το να μην γνωρίζουμε τι συστατικά περιέχουν τα καλλυντικά μας είναι σαν να μην ξέρουμε αν κάνουμε καλό ή κακό στην επιδερμίδα ή την τρίχα μας. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να εστιάσουμε στις ανάγκες του σώματος μας και ύστερα επιλέξουμε τι μας ταιριάζει. Μην παρασυρθείτε από το ωραίο χρώμα της συσκευασίας ή επειδή το διαφημίζει η αγαπημένη σας Influencer στο Instagram. Μια γενική συμβουλή για τα σαμπουάν που χρησιμοποιούμε είναι να αποφεύγουμε τον πολύ αφρό! Τα φυσικά σαμπουάν, που δεν εμπεριέχουν χημικές ουσίες είναι και αυτά που δεν είναι αφρώδη, δηλαδή θα δείτε, όταν λουστείτε, πως ο αφρός που δημιουργείται είναι πολύ λιγότερος από αυτά  του εμπορίου. 

  • Αφήστε τα φυσικά σας νύχια 

Εάν εργάζεστε από το σπίτι, έχετε έναν λόγο παραπάνω να ενυδατώσετε τα νύχια σας, τώρα που μπορείτε! Κάθε μήνα εμπιστευόμαστε την περιποίηση των άκρων μας σε αισθητικούς, με αποτέλεσμα να μην τα αφήνουμε σε ησυχία! Η κορυφαία συμβουλή; Λάδι Jojoba! 

  • Περιποιηθείτε τα φρύδια σας

Πολλές από εμάς περιποιούνται τα φρύδια τους σε ειδικούς! Τέρμα με αυτό το πλεονέκτημα. Ας εκμεταλλευτούμε τον χρόνο στο σπίτι, αφήνοντας τα φρύδια μας να πυκνώσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε στο “χαμόγελο του προσώπου” μας. Για πιο γρήγορα αποτελέσματα, χρησιμοποιούμε μια μικρή ποσότητα καστορέλαιου, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στις τρίχες των φρυδιών μας. 

Νεότερα Άρθρα

Lip “Bloss”: Η νέα τάση για ζουμερά & ενυδατωμένα χείλη που κατακλύζει το TikTok

HerNews ka

Ροδόνερο: Το μαγικό συστατικό που ήρθε η στιγμή να σου συστηθεί!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Το makeup trend που ταιριάζει σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια

HerNewskl