HerNews.gr
Fitness

Μαγικά tips για να χάσεις έως 5 κιλά σε μια εβδομάδα

Όση προσπάθεια και να κάνεις, ο αριθμός στη ζυγαριά δεν πέφτει με τίποτα. Τα ρούχα σου δεν κουμπώνουν και εσύ βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την απελπισία..Ψυχραιμία!

Αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές, θα δεις αποτελέσματα στην απώλεια των κιλών σου, μέσα σε μόλις 7 ημέρες!
 
  • Πίνε πολύ νερό
Πίνοντας αρκετό νερό, βοηθάς τον οργανισμό σου με πολλούς τρόπους. Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι χορτασμένη και να νιώθεις καλύτερα, αφού παράλληλα ενυδατώνεσαι.
  • Τρώγε πρωινό καθημερινά

Αν αρχίσεις την ημέρα σου με την κατανάλωση κάποια τροφής, ξυπνάει μαζί με εσένα και ο μεταβολισμός σου, καίγοντας παραπάνω θερμίδες.

  • Κόψε τώρα τις λιχουδιές
Ξέχνα λιχουδιές όπως σοκολάτα,  μπισκότα και κέικ και άλλου είδους αδυναμίες. Προτίμησε το μέλι, τα δημητριακά και φυσικά τα φρούτα.
  • Μακρυά απο το fast food

Μπορεί να είναι απολαυστικά τα burger, τα σουβλάκια και η pizza, θα σε φορτώσουν όμως με λιπαρά, τεράστια ποσότητα αλατιού και ως αποτέλεσμα..θα σε παχύνουν.

  • Βάλε στη ζωή σου τα βάρη
Το να ασκείσαι με βάρη μεταμορφώνει το σώμα σου, καίγοντας περισσότερες θερμίδες απο άλλου είδους γυμναστική.
  • Κατανάλωσε λιγότερες θερμίδες από αυτές που καις
Αν ο οργανισμός σου λαμβάνει λιγότερες θερμίδες από όσες καίει, θα αρχίσει να καίει το αποθηκευμένο λίπος. Έτσι άμεσα το βάρος σου θα αρχίσει να μειώνεται και  σύντομα θα αποχαιρετήσεις τα περιττά κιλά.
  • Μακρυά απο τις υγρές..θερμίδες
Τα αναψυκτικά , οι χυμοί και τα αλκοολούχα ποτά δεν σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω απο μια στιγμιαία ευχαρίστηση του ουρανίσκου. Και παχαίνουν!
Αν διψάς, καλύτερα επέλεξε να πιείς νερό ή κάποιο αφέψημα, χωρίς ζάχαρη.
  • Μείωσε τις μερίδεςστο πιάτο σου
Βάλε μικρότερη ποσότητα τροφών στο πιάτο σου, κάνοντας περισσότερα γεύματα. Έτσι, θα νιώθεις χορτάτη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, παίρνοντας λιγότερες θερμίδες. 
  • Βάλε στη ζωή σου καρδιαγγειακές ασκήσεις
Κάνοντας σχοινάκι, διάδρομο ή ποδήλατο, καίς πολλές θερμίδες. Και παράλληλα διασκεδάζεις!
  • Φάε τα ίδια τρόφιμα.. στη light εκδοχή 
Το να μην τρως light προϊόντα δεν είναι το ίδιο με το να τρως λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι με τη light εκδοχή ενός αγαπημένου σου τροφίμου κερδίζεις σε λιπαρά και θερμίδες.
  • Κοιμήσου.Όσο περισσότερο μπορείς
Ο καλός ύπνος οδηγεί αυτόματα σε απώλεια βάρους, καθώς βοηθά τον οργανισμό σου να μεταβολίζει καλύτερα. Ακόμα, επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι όσοι κοιμούνται λιγότερο, τρώνε παραπάνω, αφού η στέρηση ύπνου σε κάνει να πεινάς πιο πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Καλή επιτυχία!

Νεότερα Άρθρα

3 θέσεις γιόγκα για ανακούφιση μέσης

Her News

Οι πιο βλαβερές καλοκαιρινές θερμίδες!

Her News b

Αυτοεκπληρούμενη Προφητεία: Γιατί αποτυγχάνεις πριν καν ξεκινήσεις;

Her News