HerNews.gr
Beauty LIFESTYLE

Επαγγελματικό μακιγιάζ: Η Ιουλία Σοροβού αποκαλύπτει make up tips

Λατρεύουμε το υπέροχο μακιγιάζ! Για να είναι άψογο όμως, θα πρέπει να ακολουθούμε κάποιους βασικούς κανόνες, που οι Make up artists γνωρίζουν. Η Make up artist Ιουλία Σοροβού μιλά στο Her News για τους κανόνες του σωστού μακιγιάζ.

Πες μας κάποια πράγματα για εσένα. Πως επέλεξες να γίνεις Make up artist;

Ανήκω στο ζωδιακό κύκλο του Ζυγού κ ως γνωστόν τα πλεονεκτήματα του Ζυγού είναι η καλλιτεχνία και η αισθητική. Λόγω του κυβερνήτη πλανήτη που είναι η Αφροδίτη και φυσικά η θέα της ομορφιάς δεν θα μπορούσα κ εγώ να ξεφύγω από αυτό. Το στοιχείο της ομορφιάς… Αισθάνομαι τυχερή γιατί έχω καταφέρει να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα . Μου αρέσει να αναδεικνύω την ομορφιά της κάθε γυναίκας χωρίς υπερβολές απλά τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της… Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και χαίρομαι που έχω καταφέρει να δραστηριοποιούμαι σε όλη την Ελλάδα..

Ποια είναι τα βήματα ενός σωστού Μακιγιαζ;

Ένα σωστό μακιγιάζ προϋποθέτει μια υγιή και καλά φροντισμένη επιδερμίδα … Για να έχουμε ένα ωραίο και λαμπερό αποτέλεσμα η περιποίηση του προσώπου μας είναι βασικός παράγοντας.

Πως μπορούμε να φαινόμαστε πιο ξεκούραστες;

Η λέξη ξεκούραστες είναι υποκειμενική … Δεν εξαρτάται μόνο από το μακιγιάζ αλλά από τη καλή ποιότητα ζωής που κάνουμε. Υπάρχουν όμως όμορφα tricks στο μακιγιάζ που μπορούμε να κάνουμε χωρίς να βαραίνουμε το πρόσωπό μας με υπερβολική ποσότητα προϊόντων δίνοντας φως περισσότερο στη περιοχή των ματιών μας.
Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνει μια γυναίκα make up της;

Το βασικό λάθος θεωρώ που μπορεί να κάνει μία γυναίκα στο μακιγιάζ της είναι όταν ακολουθεί πιστά τη ‘’μόδα’’ κάνοντας τεχνικές που πιθανόν να μην ταιριάζουν ούτε με το ύφος αλλά ούτε με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Πως επιλέγεις το στυλ του Make up σε κάθε πρόσωπο που βάφεις
Κάθε πρόσωπο που αναλαμβάνω είναι για μένα μία πρόκληση γιατί κάθε γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα κ στυλ. Κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό. Οπότε ανάλογα με το σχήμα πρoσώπου , το χρώμα μαλλιών , ματιών , επιδερμίδας και φυσικά την περίσταση για την οποία πραγματοποιεί το μακιγιάζ επιλέγω κα το ανάλογο μακιγιάζ.

Είναι καλύτερο να τονίζουμε τα μάτια ή τα χείλη;

Make up με μάσκα ή χωρίς μάσκα;;;;
Με μάσκα, (αν κ υπάρχουν προϊόντα ανεξίτηλα) αυτό που μας επιτρέπεται να τονίσουμε μιας κ είναι το μόνο εκτεθειμένο, είναι τα μάτια μας φυσικά. Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει μάσκα , το πρωινό μακιγιάζ μας μπορεί να περιοριστεί στα χείλη μας , δίνοντας περισσότερη έμφαση σε αυτά . Η μάσκαρα με μία απαλή σκιά μπορούν να δέσουν αρμονικά το πρωινό μακιγιάζ . Αν το μακιγιάζ μας είναι βραδινό , ένα Smokey eyes θα ήταν ίσως μια καλή επιλογή.
Όμως όλα εξαρτώνται όπως είπαμε κ πριν από τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου κ από τη περίσταση.


Που θα βρούμε την Ιουλία Σοροβού; 

www.weddingmakeupathens.gr
www.makigiazagrinio.gr
F.B. https://www.facebook.com/weddingmakeupartistagrinio
Instagram : https://www.instagram.com/wedmakeupart_agr/

Νεότερα Άρθρα

Hydro Bob: Μπορεί να είναι το αγαπημένο νέο χτένισμα του 2024

HerNews ka

Η Halle Berry έβαψε τα μαλλιά της μωβ και της πηγαίνουν πολύ!

HerNewskl

Ρουζ σε υγρή μορφή: Γιατί αξίζει να τα δοκιμάσουμε το καλοκαίρι;

HerNewskl