HerNews.gr
BRIDE NEWS

Το 2021 είναι η χρονιά των Γάμων!

Η φετινή χρονιά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται να είναι η χρονιά των γάμων, αφού πλέον έχουν συσσωρευθεί οι γάμοι του 2020 και του 2021 και όλοι αναμένουν το άνοιγμα του lockdown, ώστε να προχωρήσουν στον προγραμματισμό τους.

Όπως όλα δείχνουν, οι όρκοι αιώνιας αγάπης θα ξεκινήσουν στο τέλος της Άνοιξης, με τα ζευγάρια να τρέχουν πυρετωδώς για τις τελευταίες προετοιμασίες, εν αναμονή των Γάμων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις βαπτίσεις, καθώς νονές και γονείς είναι στην αναμονή για την ώρα του μυστηρίου.

Επικρατεί μεγάλη αγωνία σε σχέση με τις διαθέσιμες ημερομηνίες στους Ιερούς Ναούς αλλά και στα δημαρχεία, όταν μιλάμε για Πολιτικό Γάμο.

Βέβαια, το θέμα των Γάμων είναι αυτό που απασχολεί κυρίως, αφού σε πολλές περιπτώσεις Γάμος και Βάπτιση γίνονται στο ίδιο μυστήριο.

Με το καλό!!

Για να είναι, αυτο που λέμε ‘ο γάμος της χρονιάς’ ο δικός σου και να ξεχωρίσεις στην ωραιότερη στιγμή της ζωής σου, μέσα από την ενότητα Γάμος-Βάπτιση του HerNews θα ενημερώνεσαι για ότι αναζητάς στο θέμα αυτό.

Και αυτά που αναζητάς είναι σίγουρα πολλά. Πραγματικότητα είναι πως, ένας γάμος έχει πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί ‘ιδανικός’.

Από τις νέες τάσεις σε Νυφικά, τη διακόσμηση, ιδιαίτερες μπομπονιέρες, νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα, βαπτιστικά σετ , προτάσεις για τα πιο in Κτήματα Γάμου, γαμήλιο κοστούμι, ρούχο για τη μητέρα του γάμου, ρούχο της κουμπάρας και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείς, θα το βρίσκεις εδώ!

Εμείς να σας ευχηθούμε ‘Η ώρα η καλή’ .. Και στα δικά μας οι ελεύθερες!

Νεότερα Άρθρα

Wedding Brunch: Η πιο πρωτότυπη ιδέα για να ευχαριστήσετε τους ιδιαίτερους καλεσμένους σας

Her News b

Νυφικά κοσμήματα: Τι να επιλέξεις για την ημέρα του γάμου σου

Her News

Τα πιο εμβληματικά βασιλικά νυφικά στην ιστορία – Από τη Νταϊάνα μέχρι την Γκρέις Κέλι

Her News