HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20Απρ)
Έχοντας φύγει επιτέλους ο κρόνος από το ζωδιό σας. Tα επαγγελματικά σας όπως και τα οικονομικά σας κάθε μέρα που περνάει να είναι και καλύτερα. Ένας κρυφός καινούριος έρωτας ανεβάζει τους χτύπους της καρδιάς σας.
             

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαί)

Έχετε ήδη καταλάβει πως πρέπει κάτι να αλλάξετε έτσι ώστε να πάτε σε ένα άλλο μονοπάτι ζωής πιο εξελικτικό. Προσοχή σε εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Μη λέτε όχι σε προσκλήσεις από φίλους όσοι είστε μόνοι, διαφαίνεται  μια νέα ερωτική γνωριμία.
               

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαί-21 Ιούν)
Η ζωή έχει αρχίσει να σας χαμογελά. Με τα ερωτικά σας να παίρνουν φωτιά,όπως και ένα μεταπτυχιακό είναι ο επόμενος στόχος σας. Προσοχή σε εξαπατήσεις και παρασκήνιο.
               

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν-22 Ιουλ)
Τα βάσανα για σας τελείωσαν. Χρήματα που σας χρωστούσαν έρχονται στα χέρια σας, και η λίμπιντο σας χτυπάει κόκκινο. Θα αποφασίσετε να βγείτε από το καβούκι σας και να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι.
                 

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ-23 Αυγ)
Και ενώ όλοι έχουν αρχίσει να σας λένε όχι  να σας περιορίζουν και να σας δημιουργούν εντάσεις ,εσείς πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να κρατήσετε τις ισορροπίες για να αποφύγετε ένα χωρισμό .Χρήματα τρίτων έρχονται στα χέρια σας.
             

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  (24 Αυγ-22 Σεπ)
Με τη καθημερινότητα σας και τα εργασιακά σας να σας ικανοποιούν στο έπαρκο.
Και έναν έρωτα να σας χτυπάει τη πόρτα θέλω να είστε προσεχτικοί και να βλέπετε καθαρά.
               

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπ-22 Οκτ)
Δεν μπορείτε να πιστέψετε στα καλά που σας έρχονται μετά από όσα έχετε περάσει. Έρωτες, χαρά, διασκέδαση είναι αυτά που θα σας απασχολούν από εδώ και πέρα. Όλοι σας βοηθούν, στο να πετύχετε τους στόχους σας.
             

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτ-22 Νοε)
Έχετε τόσες αλλαγές στη ζωή σας που δεν τις προλαβαίνετε. Μην πανικοβάλλεστε στους τριγμούς μιας σχέσης κρατήστε τη ψυχραιμία σας. Καθώς ένας καινούριος έρωτας είναι στο κατώφλι σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για ψυχανάλυση.
               

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοε-21 Δεκ)
Με τα οικονομικά σας να ανθίζουν, έτσι ώστε να κάνετε αυτό το ταξιδάκι που τόσο επιθυμείτε η ψυχολογία σας παίρνει τα πάνω της. Μια σχέση η μια συνεργασία έχει αρχίσει και σας ικανοποιεί και αυτό σας κάνει να χαμογελάτε.
             

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ-20 Ιαν)
Επιτέλους τα δύσκολα τελείωσαν για σας. Με την εργασία σας να ανθίζει έχετε αρχίσει επιτέλους να παίρνετε βαθιές ανάσες. Η καθημερινότητά σας σας διευκολύνει και ένας  έρωτας από το πουθενά σας ξαφνιάζει. Σίγουρα η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει.
           

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21 Ιαν-19 Φεβ)
Και ο Κρόνος άρχισε να σας πιέζει και να σας βάζει φραγμούς και πρέπει να το κάνει για να δομήσει τη ζωή σας. Μια μετακόμιση σας απασχολεί. Και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Όπως επίσης σας απασχολεί έντονα η πορεία μιας σχέσης .
           

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβ-20 Μαρ)
Και ενώ έχετε αρχίσει να αισθάνεστε καλύτερα  με το εαυτό σας, τα παιδιά σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, είναι η ώρα να μας αποκαλύψετε ορισμένοι τον ή την αγαπημένη που μας κρύβατε τόσο καιρό. Ένα μεγάλο κεφάλαιο ζωής για σας κλείνει και πάτε στο επόμενο.

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 30 Ιανουαρίου

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Απριλίου

Her News b

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός Τοξότη

Her News