HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα του «Greek Freak»

Στην Αθήνα τα συνεργεία της Disney για την ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα του «Greek Freak»

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ξένοι επαγγελµατίες από τον χώρο της αµερικανικής οπτικοακουστικής παραγωγής της Disney, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας, με σκοπό τη διευκόλυνση των προετοιµασιών των γυρισµάτων της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ένα µεγάλο µέρος των γυρισμάτων θα γίνει στις γειτονιές της Αθήνας, όπου µεγάλωσε και έζησε ο «Greek Freak», όπως είναι το προσωνύµιό του.

Αρχικός στόχος  της ταινίας, είναι να αποδοθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρόνια της εφηβείας του  Γιάννη Αντετοκούνμπο, το ξεκίνημα του δηλαδή και η αλµατώδης πορεία του από τα γήπεδα του Ζωγράφου (όπου σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Φιλαθλητικό) μέχρι την «απόβασή» του στο NBA και τους Milwaukee Bucks.

Μεγάλη έµφαση αναµένεται να δοθεί τόσο στην οικογένεια του Αντετοκούνµπο από τη Νιγηρία, όσο και στα Σεπόλια, την περιοχή όπου µεγάλωσε κάτω από πραγματικά δύσκολες οικονοµικές συνθήκες. Γνωστο είναι πως, προσπαθώντας  ο ίδιος να εξασφαλίσει ένα εισόδηµα για εκείνον και την οικογένεια του, πουλούσε αξεσουάρ στις υπαίθριες αγορές της Αθήνας.
Κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει πως αυτό το παιδί, που μεγάλωσε με εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, κατάφερε με το ταλέντο και το πείσμα του να φτάσει τόσο ψηλά!

 

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι της Εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

*Δημοσιεύθηκε στη Εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (Ένθετο SECRET) Στις 27 Φεβρουαρίου 2021 

Νεότερα Άρθρα

Γυρίσματα της τύχης: Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Her News

Lord of the Rings – The Rings of Power: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ

Her News

«And Just Like That»: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Her News