HerNews.gr
Μόδα

Κάπες: Η τάση στην παγκόσμια Μόδα

Η σεζόν εξυμνεί το Cape Dressing, τις γνωστές σε όλους μας Κάπες, που μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας.
Τι είναι όμως το Cape Dressing;

Οι Κάπες, είναι επί της ουσίας χειμερινό πανωφόρι, που ποικίλει σε μήκος και ύφασμα. Μπορεί να είναι από μόνο του ξεχωριστό πανωφόρι ή να βρίσκεται ενσωματωμένο πάνω σε άλλο (κυρίως φόρεμα όμως εκεί ξεφεύγουμε από τον ορισμό του πανωφοριού). Σε όποια μορφή και αν το δούμε, οι Κάπες είναι το in fashion πανωφόρι της σεζόν.

Οι Κάπες κάνουν δυναμικό comeback στον χώρο της μόδας και όλοι οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας έχουν συμπεριλάβει αυτή την πρόταση στις χειμερινές κολεξιόν τους. Η σύγχρονη γυναίκα επιλέγει το Cape dressing από το πρωί έως το βράδυ, συνδυάζοντας το με κάθε τύπου look για ένα πιο κομψό στυλ ντυσίματος.

Στο Her News 

Τις Κάπες από τη Winter Collection του Atelier Rene και της σχεδιάστριας Κατερίνας Αντωνοπούλου για τις όμορφες γεωμετρίες τους, το αέρα που αποπνέουν και φυσικά την λειτουργικότητά τους ως ένδυμα. Κάπες από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας σε ιδιαίτερο design.

Με κουμπιά ή δέσιμο μπροστά, με συνδυασμούς χρωμάτων ή μονόχρωμα, κάθε μια Cape Dressing δημιουργία του Atelier Rene, αποτελεί από μόνη της ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο, που φτάνει την μόδα στο απόγειό της, πάντοτε με βλέμμα στην κομψότητα.

Τα χρώματα του Cape Dressing.

Το μαύρο, γκρι, καφέ, nude έχουν την τιμητική τους. Με μακριά κασκόλ αλλά και περίτεχνα design στις λεπτομέρειες. Ιδιαίτερα φέτος όμως επιλέγονται και άλλες αποχρώσεις, όπως το έντονο κόκκινο, το ροζ του κυκλάμινου αλλά και το πετρόλ.

Βάζοντας πάθος για κάθε δημιουργία, η Κατερίνα Αντωνοπούλου, δημιουργεί περίτεχνα ρούχα, που αποτελούν την επιτομή του design στον χώρο της μόδας και εμείς δεν μένει παρά να τ’ απολαύσουμε πάνω μας.

Δείτε περισσότερα σχέδια ΕΔΩ.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Φόρεσε το πιο στυλάτο κουστούμι για το φθινόπωρο

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η iconic εμφάνιση της στα καλλιστεία ομορφιάς

HerNewskl

Ανοιξιάτικα εσώρουχα: Η συλλογή με ρομαντική διάθεση που θα λατρέψεις!

HerNewskl