HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Netflix: Το “Behind her eyes” είναι η top πρόταση

Για όσους δεν έχουν προλάβει να δουν το πιο σύγχρονο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, ας τρέξουν. Η μικρή σε μήκος (6 επεισόδια) σειρά “Behind her eyes” συνδυάζει το μεταφυσικό στοιχείο με μια αδιανόητη πλοκή, που καταφέρνει να σε κάνει να προβλέψεις, δήθεν, το τέλος, ενώ ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις.

Γράφει η Σοφία Λεούση 

Το σενάριο του “Behind her eyes”: Με μία πρώτη ματιά, βλέπουμε ένα παντρεμένο ζευγάρι, τον David και την Adele. Η Louise κάνει one-night stand με τον David, χωρίς να ξέρει ότι είναι παντρεμένος. Την επόμενη ημέρα διαπιστώνει ότι ο David είναι το καινούριο της αφεντικό (ψυχίατρος). Παράλληλα, γνωρίζει τυχαία την Adele και οι δύο τους ξεκινούν να κάνουν παρέα κρυφά από τον David, φυσικά. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα… και η μόνη σκέψη που επικρατεί στο μυαλό σου είναι, “Κάτι δεν πάει καλά εδώ”. 

Ψυχολογικό θρίλερ και μεταφυσικό στοιχείο: Η σειρά είναι γεμάτη ανατροπές και αναδρομές στο παρελθόν. Έτσι, εμφανίζονται διαρκώς νέοι χαρακτήρες αλλά και πληροφορίες που σου γεννούν αναπάντητα ερωτήματα. 

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Sarah Pinborough: Οι κριτικές για το βιβλίο, ωστόσο, ήταν αρκετά διχασμένες. Για κάποιους έγινε το αγαπημένο τους βιβλίο. Για άλλους, τα απανωτά twists κούρασαν. Όπως όλοι ξέρουμε η ταινία και το βιβλίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση, έτσι θα σας πρότεινα να την δείτε άμεσα – αν δεν την έχετε δει ακόμα, δηλαδή.  

Νεότερα Άρθρα

Τομ Κρουζ: Στη Νέα Υόρκη για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση, μέρος 1ο»

HerNews ka

Οθέλλος: Ένα από τα σπουδαιότερα έργα του παγκόσμιου θεάτρου

Her News b

Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας: Tο Πρόγραμμα για Οκτώβριο, Νοέμβριο & Δεκέμβριο

Her News