HerNews.gr
Μόδα

Longchamp: Η νέα Collection της ήρθε και θα σε ενθουσιάσει!

H νέα Collection της Spring Summer ‘21 Συλλογής από τον Γαλλικό Οίκο Longchamp είναι γεγονός!

Το moto Longchamp “Très Paris” είναι το Γαλλικό DNA Φινέτσας και Κομψότητας που όλες οι γυναίκες θαυμάζουμε σε αυτή την κοσμοπολίτικη πόλη! Δύο λέξεις που τονίζουν την αυθεντικότητα του οίκου Longchamp αλλά και την απλότητα, σε μία Συλλογή που θα κλέψει τις καρδιές!

Η νέα συλλογή εμπνέεται από την Πόλη του Φωτός, όχι μόνο από τα φώτα της αλλά και από ένα νέο, φρέσκο και δροσερό “Παριζιάνικο Attitude”.

Μέσω του δημιουργικού οράματος της Αrtistic Director της Longchamp, Sophie Delafontaine, η συλλογή SS’21 ξεφεύγει από το στυλ της κλασικής, σνομπ Παριζιάνας και φέρνει στην επιφάνεια μια πιο συναρπαστική, διασκεδαστική και απλή πλευρά της Γυναικείας Γαλλικής Προσωπικότητας!

Ο οίκος Longchamp παρουσιάζει την ιδέα ότι παντού στον κόσμο, οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται Παριζιάνες πίνοντας απλά τον καφέ τους το πρωί, βάζοντας κραγιόν μέσα στην ημέρα ή βγαίνοντας με φίλους σε ένα απρόσμενο πάρτι, όντας chic και stylish, από το πρωί έως το βράδυ!

Η νέα Συλλογή φέρνει ένα νέο αέρα, ανέμελο, ανεμπόδιστο και σουρεαλιστικό. Έντονα αισθησιακή και θηλυκή, η συλλογή παίρνει ζωή από διαφορετικούς τύπους δέρματος, που είναι προσεκτικά επιλεγμένοι σε όλες τις σειρές της.

Τσάντες, υποδήματα, μικρά αξεσουάρ δίνουν στο στυλ σας την Γαλλική φινέτσα που χρειάζεται αλλά και σας υπόσχονται να μείνουν πιστοί σύντροφοι στην ντουλάπα σας για πολλά χρόνια!

Συνδυάζοντας το Σύγχρονο Στυλ με τη Χειροτεχνική Παράδοση, ο οίκος δημιουργεί σχέδια που μπορούν επίσης να επισκευαστούν, ώστε να μπορούν να παραμείνουν στο πλευρό σας για όσο το δυνατόν περισσότερο.


Φέτος ξεχωρίστε τις πρωταγωνίστριες σειρές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι, “Longchamp Roseau”- την πρωταγωνίστρια σειρά στο “Très Paris” Film και την “Longchamp 1980”, με νέες εκδοχές στα δέρματα σε στιλ vinyl ή croco, ενώ η νέα γραμμή “Brioche” και η “Le Pliage Filet” κάνουν το ντεμπούτο τους.

Η Sophie Delafontaine δηλώνει για τη νέα συλλογή ότι: “Θέλαμε να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα που να αναδεικνύουν την τεχνογνωσία μας. Διαχρονικά προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τα επόμενα χρόνια και να τα επανασχεδιάσουμε για να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα”.

Βρες τη νέα Collection της Longchamp ΕΔΩ!

 

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε με τον πιο chic τρόπο το animal print παντελόνι

HerNewskl

Kendall Jenner: Wild & sexy φορόντας μόνο το…. πανάκριβο τζιν της

HerNews ka

Γιατί το baby doll φόρεμα θα είναι η πιο δημοφιλής τάση αυτό το καλοκαίρι

HerNews ka