HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νυφικές ανθοδέσμες: Οι top τάσεις για το 2021

Οι νυφικές ανθοδέσμες αποτελούν μια εξαιρετικά σημαντική λεπτομέρεια του γάμου. Όπως τα είδη και τα χρώματα των λουλουδιών είναι αμέτρητα, έτσι και οι συνδυασμοί που δημιουργούν τη νυφική ανθοδέσμη είναι ατελείωτοι.
Μια σημαντική λεπτομέρεια και αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης της νύφης είναι η νυφική ανθοδέσμη. Η νυφική ανθοδέσμη, λιτή ή εντυπωσιακή, συνοψίζει σε ένα μπουκέτο όλο το ύφος του γάμου και ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση κάθε νύφης.
Μια νυφική ανθοδέσμη θα δώσει χρώμα και θα ολοκληρώσει την εμφάνιση της νύφης. Είστε έτοιμες να επιλέξετε τη δική σας ανθοδέσμη;
Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλες τις νέες τάσεις για να ξεχωρίζετε την πιο υπέροχη μέρα της ζωής σας!
Εμείς σας παρουσιάζουμε τις 5 μεγαλύτερες τάσεις στις νυφικές ανθοδέσμες για το 2021, by NEDA Decorations.
  • H μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή είναι η έμφαση σε πιο ζεστά και βαθιά χρώματα, που σμίγουν σε μπουκέτα πολλών διαφορετικών λουλουδιών κάνοντας τις συνθέσεις να μοιάζουν ανεπιτήδευτες.
  • Στην ίδια λογική και τα φωτεινά μπουκέτα με πρωταγωνιστές τα ηλιοτρόπια, σύμβολο χαράς και σταθερότητας. Συνδυασμένα με λουλούδια του αγρού, ροζ λιμόνιουμ, χαμομήλι και σολιντάγκο είναι ιδανικά για έναν γάμο στη φύση.
  • Τα λευκά λουλούδια αποτελούν πάντα μια υπέρκομψη επιλογή και τελευταία οι νύφες δείχνουν να προτιμούν αυτή τη μίνιμαλ εκδοχή για τις ανθοδέσμες που θα κρατήσουν την ημέρα του γάμου τους. Οι αριστοκρατικές παιώνιες, βέβαια, κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις ακόμη και στο πιο απλό μπουκέτο.
  • Αν κάτι δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε στις νυφικές ανθοδέσμες είναι τα τριαντάφυλλα σε ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις. Ακολουθήστε την τάση που τα θέλει να ‘δένουν’ με άγριες πρασινάδες, όπως τα φύλλα ελιάς, για μια πιο μποεμ αισθητική.
  • Κι αν έχετε προγραμματίσει το γάμο σας για το φθινόπωρο, σας προτείνουμε μία πραγματικά υπέροχη σύνθεση από antique ορτανσίες, τριαντάφυλλα David Austin, λευκόδενδρο, σέντουμ, μπορντό κάλες και safari. Έχετε δει κάτι πιο ιδιαίτερο;
Ξεναγηθείτε στον κόσμο του NEDA Decorations  για να σχεδιάσετε όχι μόνο το τέλειο νυφικό μπουκέτο, αλλά και όλο τον Στολισμό Γάμου, από τις Λαμπάδες

NEDA Decorations

  • Σπευσίππου 12 Κολωνάκι, Αθήνα 
    Tηλ. +30 210 7297010
  • Λεωφ. Θηβών 503 Αιγάλεω, Αθήνα
    Tηλ. +30 210 5900102, +30 6980 501675

Νεότερα Άρθρα

Νυφικά χτενίσματα: Υπέροχες προτάσεις για τη νύφη

Her News

Νυφικά και Βραδινά Φορέματα γάμου: Η συλλογή 2023 του Atelier Rene θα σε εντυπωσιάσει!

Her News

Γάμος: Οι πιο δημοφιλείς μέρες για να παντρευτείς το 2023

Her News