HerNews.gr
Γνώμες

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Σοφία Λεούση και σας καλωσορίζω στη στήλη μου. Συμβαδίζοντας με την εποχή μου ξεκίνησα την καριέρα μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ως εσωτερική συντάκτης και την συνεχίζω με έντονη την ανάγκη να σας αρθρογραφώ κάθε φορά με τη δική μου οπτική γωνία στο ΗerΝews. Οφείλω να ομολογήσω τον ενθουσιασμό μου για τη συμμετοχή μου σε αυτό το διαδικτυακό μαγκαζίνο που θα αφορά εμάς τις γυναίκες.

Γράφει η Σοφία Λεούση 

Οι φίλοι μας, αν μη τι άλλο, είναι ένα από τα πολυτιμότερα κομμάτια της ζωής μας. Είναι το στήριγμα στη δύσκολη στιγμή, οι συνένοχοι στο “έγκλημα” που πράττουμε και αυτοί που με ένα αστείο τους θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Άνετα θα πω, ότι έχω συναντήσει περιπτώσεις ανθρώπων που οι φίλοι στάθηκαν καλύτερα και από οικογένεια. Και αυτό τα λέει όλα. 

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τους φίλους που έχω αποκτήσει και με κάνουν, καθημερινά, να αισθάνομαι πολύ τυχερή για τις επιλογές μου. Συνήθως, με στηρίζουν σε όλα, ακόμα και όταν κάνω λάθος (συχνό φαινόμενο), στέκονται δίπλα μου με ένα γλυκό μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, ένα “Σ’ αγαπώ” και αμέσως νιώθω πιο δυνατή. Βέβαια, μη νομίζετε, ότι δεν μου επαυξάνουν τα σφαλματάκια μου. Χειρότερα και από Ελληνίδα μάνα…Εδώ, όμως, κρύβεται το ενδιαφέρον τους για μένα. 

Αν έχω πέσει έξω; Η σωστή ερώτηση είναι: Και ποιος δεν έχει; Φυσικά και θα απογοητευτείς από τύπους που αποκάλεσες “φίλους”, αλλά αποδείχθηκαν δήθεν. Δεν πειράζει. Προχώρα και σκέψου ότι ο αυθεντικός φίλος δεν θα σε έκανε να αμφιβάλλεις για την συμπεριφορά του. Η αξιοπιστία πηγάζει από τα άβατα της ψυχής και αργά ή γρήγορα, όποιος υποδύεται, αποκαλύπτεται κιόλας.

Πολύ κλισέ, αλλά οι πραγματικοί φίλοι μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού! Το πιστεύω ακράδαντα, σκεπτόμενη ένα έγκλημα. Μην με βομβαρδίσετε, δεν θα βλάψω κανέναν! Αν, όμως, είχα ένα θανάσιμο μυστικό, το οποίο μπορεί να με οδηγούσε πίσω απο τα κάγκελα του Κορυδαλλού, θα αναλογιζόμουν 3 άτομα. Το χέρι μου στη φωτιά δεν θα βάλω, αλλά θα με κάλυπταν κατά 99%. 

Σημαντικό ποσοστό αν το συγκρίνει κανείς με το πως μπορεί να νιώθουν εκείνοι που δεν έχουν φίλους αλλά μόνο παρέες. Συγγνώμη, αλλά τους λυπάμαι αβάσταχτα! Παρά τη λύπη μου θεωρώ ότι έχουν κάνει κάπου τεράστιο λάθος, όχι σαν τα λαθάκια μου… Όταν δεν έχεις καλυμμένο το κενό της φιλίας, για μένα, έχεις χάσει. 

Να τους αγαπάς τους φίλους σου, για αυτό που είναι και να μην προσπαθήσεις να τους αλλάξεις.

Να νοιάζεσαι για αυτούς και να μην φοβάσαι να το πεις και να το δείξεις.

Να εκφράζεσαι συναισθηματικά.

Να λέτε πάντα αλήθειες. 

Αλλά πάνω από όλα, να στηρίζετε το μαζί. 

Αυτό είναι φιλία.

Contact me @ :

Insta:  https://www.instagram.com/sophia.leoush/

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100028386426632 

Twitter: https://twitter.com/LeousiSophia?s=09 

Νεότερα Άρθρα

Σε πόσα ξενύχτια τελικά μπορείς να τον ξεπεράσεις;

Her News b

Αν το να επουλώσεις τις πληγές σου φαντάζει αδύνατο, διάβασε αυτό το άρθρο

HerNewskl

Η απραξία και η απενοχοποίησή της

Her News