HerNews.gr
Fitness

Αυτές οι τροφές μας γεμίζουν ενέργεια!

Το 88% των Ελλήνων πίνει σε καθημερινή βάση έναν τουλάχιστον καφέ. Γιατί παρατηρούμε τόσο μεγάλο ποσοστό, όταν υπάρχουν τροφές που μας χαρίζουν πολύ παραπάνω ενέργεια απο τον καφέ;  

Εσπεριδοειδή
Τα φρούτα, όπως τα πορτοκάλια, τα γκρέιπφρουτ, τα λεμόνια και τα μανταρίνια έχουν την ικανότητα να μας γεμίσουν ζωντάνια. Για να λάβεις τις δυναμωτικές  τους ιδιότητες στύψε ένα φρέσκο χυμό πορτοκάλι το πρωί. 

Σοκολάτα
Θα σε βοηθήσει να ξυπνήσεις το πρωί. Καλύτερα να διαλέξετε μια σοκολάτα υγείας καθώς η ευεργητική της δράση είναι μεγαλύτερη απο την γάλακτος. Θα σου δώσει περισσότερη ενέργεια απο οτι θα σου έδινε ένας καφές.  

Μέλι
Σύμφωνα με τον διατροφολόγο, Ματίας Ρίντλ, από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, το μέλι αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται πολλή ινσουλίνη και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα να πέφτουν εξίσου γρήγορα.  

Κόκκινο πιπέρι
Το συγκεκριμένο μπαχαρικό περιέχει αλκαλοειδή, όπως καψαϊκίνη, τα οποία αυξάνουν την αδρεναλίνη στον οργανισμό. Πρόσθεσε λίγο κόκκινο πιπέρι σε όποιο φαγητό μπορείς, φυσικά. 

Νεότερα Άρθρα

Δίαιτα… μια λέξη, χιλιάδες συναισθήματα.

Her News b

Πόσες θερμίδες καις με το κολύμπι;

Her News

Οι θερμίδες στο πασχαλινό τραπέζι

Her News b