HerNews.gr
Μόδα

Ελληνική Μόδα: Οι Chic προτάσεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Η Άνοιξη μπαίνει σιγά σιγά, φέρνοντας μαζί της τις νέες collection ρούχων των ελληνικών brands. Στο HerNews στηρίζουμε την Ελληνική Μόδα, ψάχνοντας συνεχώς για εσάς τις ωραιότερες fashion επιλογές για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ..

Η Μόδα είναι πηγή χαράς για κάθε γυναίκα, και φορώντας ένα όμορφο ρούχο, μπορεί να μας αλλάξει απευθείας η διάθεση. Μιλώντας για Ελληνική Μόδα, ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή της Genia Collection και ενθουσιαστήκαμε με τις γραμμές και τα χρώματα των ρούχων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021! 

Η Genia Collection είναι αμιγώς ελληνική εταιρία και βρίσκεται στο χώρο της Μόδας από το 1992. Οι collection της, σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.
Το στυλ των ρούχων είναι Chic – νεανικό, ξεκινώντας από ντύσιμο γραφείου, έως και Coctail επιλογές που μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε βάπτιση!

Τα σωστά Πατρον σε συνδυασμό με εξαιρετικά υφάσματα αλλά και καλή ραφή, καταφέρνουν την άψογη εφαρμογή στο σώμα κάθε γυναίκας. Έτσι η collection  επιλέγεται σε πολύ καλά μαγαζιά ρούχων με επώνυμα brands, σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για fashion trends που βρίσκονται στην κορυφή αυτή την περίοδο, αλλά και για νέες προσθήκες που δίνουν άλλον αέρα σε κάθε μας outfit.

Τα νέα σχέδια, είναι πλήρως ενημερωμένα από τις διεθνείς τάσεις της Μόδας του εξωτερικού, αλλά σχεδιασμένα πάνω στις απαιτήσεις της σύγχρονης Ελληνίδας!
Φέτος, στα σχέδια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, έχει δοθεί έμφαση στο χρώμα και στα διαφοροποιημένα prinds,  καθώς όλες η γυναίκες έχουν ανάγκη την όμορφη διάθεση που προσφέρει ένα ιδιαίτερο Nτεσέν.

Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα ρούχα, τα prints, αλλά  και τα βασικά χρώματα που θα βρεθούν στις βιτρίνες των καταστημάτων, αλλά και στο street style, σας έχουμε την απάντηση..

Οι γραμμές της σεζόν είναι ανάλαφρες και αέρινες, με ρούχα που μπορούν να φορεθούν σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας, βέβαια με τις κατάλληλες αλλαγές στο styling.. Τα χρώματα που ξεχωρίζουν στη Μόδα αυτή τη σεζόν, είναι το πράσινο, το λιλά, αλλά και το χρώμα της γαρίδας.

Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να βρείτε τα ρούχα που σας αντιπροσωπεύουν και έτσι να απογειώσετε το look σας!

Νεότερα Άρθρα

Gucci Garden: Η virtual έκθεση – ύμνος για τα 100 χρόνια του οίκου

Her News b

Ιωάννα Τούνη: Ποιο είναι το σύνολο που φόρεσε στο πάρτυ της Bubblegun;

HerNewskl

Καλοκαίρι: Αυτά είναι τα items που λείπουν απο τη βαλίτσα των διακοπών σας!

HerNewskl