HerNews.gr
Σχέσεις

Σεξτινγκ: Τι είναι και πως να το κάνεις σωστά

Τι είναι το Σεξτινγκ; 
Είναι η ανταλλαγή φωτογραφιών και μηνυμάτων με κυρίως σεξουαλικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας κινητό τηλέφωνο ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Η λέξη έγινε ιδιαιτέρως δημοφιλής τον 21ο αιώνα και προέρχεται από το “sex”  και το “texting” .Τον Αύγουστο του 2012, η λέξη συμπεριλήφθηκε στο λεξικό Merriam-Webster’s Collegiate Dictionary.

 

Σεξτινγκ κάνει το 70% του πληθυσμού. Το υπόλοιπο 30% είναι ή παιδιά ή ηλικιωμένοι. Σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, το Σεξτινγκ, δίνει μια «ανάσα» και το ζευγάρι νιώθει ανανέωση. Το ρουτινιασμένο σεξ γίνεται καλύτερο γιατί το μυαλό έχει κάνει αλλά σενάρια. 

Αν είμαι ήδη σε σχέση και κάνω απλά Σεξτινγκ με κάποιον/κάποια άλλη είναι απιστία; Βάσει ερευνών είναι μεγαλύτερη απιστία από το να βρεθείς σωματικά με κάποιον γιατί τα παιχνίδια του μυαλού είναι πιο ισχυρά από αυτά του σώματος
Υπάρχουν λάθη και σωστά στο Σεξτινγκ; 
Φυσικά! Θα θυμάσαι τους 5 κανόνες: 
  • Δεν στέλνεις ποτέ φωτογραφία αν δεν είναι σύντροφος σου ή δεν τον ξέρεις τον άλλον 
  • Πάτα delete. Ακόμα και με τον/την σύζυγο σου να κάνεις Σεξτινγκ το κινητό γυρίζει χέρια και δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.
  • Μην χρησιμοποιείς ποτέ emoji! Είναι «πασέ» σε τέτοιες συζητήσεις. 
  • Αν δεν έχεις όρεξη και ο αποστολέας έχει απλά μην «ενδώσεις». Πιέζεσαι αδίκως και χωρίς κανένα νόημα. 
“Last but not least” 
  • Επειδή όλα είναι σεξ και άπαξ και ξεκινήσεις κουβέντα πάνω σε αυτό και πόσο μάλλον όταν είσαι ο άμεσα εμπλεκόμενος πέφτει κουρτίνα γύρω σου, όταν έχεις δουλειά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος καλύτερα κλείσε το κινητό… 

Νεότερα Άρθρα

Σημάδια που αποδεικνύουν ότι είστε πολύ ερωτευμένες

Her News

Οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή μας έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

Her News

Μερικές από τις καλύτερες ρομαντικές ταινίες για να παρακολουθήσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σας

HerNews ka