HerNews.gr
Συνταγές

Πρωινό στο κρεβάτι: Γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Ξεκίνα την ημέρα σου με την καλύτερη διάθεση δημιουργώντας το τέλειο Πρωινό στο κρεβάτι.. Πάρε ιδέες για μια υπέροχη πρωινή ατμόσφαιρα στο σπίτι, που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη..

Το Πρωινό στο κρεβάτι δηλώνει αγάπη, αφοσίωση , τρυφερότητα και είναι ίσως η πιο ρομαντική, αλλά και αισθησιακή κίνηση που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και τον σύντροφο σου..

Δες λοιπόν τι θα χρειαστείς:

 

  • Δίσκος για πρωινό

Βασικό! Πρωινό στο κρεβάτι χωρίς δίσκο δε γίνεται! Μία πολύ καλή επιλογή είναι να διαλέξεις ένα ξύλινο δίσκο, ή ένα λευκό για να δώσεις την αίσθηση πρωινού σε ξενοδοχείο..

 

  • Καφές!!

Το Πρωινό στο κρεβάτι θέλει καλό καφέ! Αν δεν θες καφέ, το Τσάι είναι μια άλλη ωραία επιλογή για πρωί. Διάλεξε μια ωραία κούπα ή ποτήρι για το σερβίρισμα. Για να τον ετοιμάσεις, πρέπει να γνωρίζεις την σωστή δόση καφέ, ζάχαρης, και γάλατος! Ε, μη μας πεις ότι δεν ξέρεις πως πίνει τον καφέ του…

 

  • Κρουασάν

Τα κρουασάν είναι πάντα μία καλή επιλογή , είτε είναι βουτύρου, είτε με γέμιση σοκολάτας. Επίσης, μπορείς να συμπεριλάβεις και Pancakes για έξτρα γλυκιά γεύση στο πρωινό! Δεν ξέρεις να φτιάχνεις; Δες μία εύκολη συνταγή για Παν-εύκολα Pancakes ΕΔΩ!

  • Φρούτα 

Μην ξεχάσεις  να προσθέσεις και ένα μπολ με φρούτα της εποχής. Εκτός από απολαυστικά, είναι και ένας υγιεινό τρόπος να κάνεις το πρωινό σου! (Τα Pancakes εξαιρούνται..)

  • Φυσικός χυμός

Όσον αφορά τα ροφήματα, εκτός από τον καφέ ή το τσάι, εξίσου σημαντικό είναι να συμπεριλάβεις στο πρωινό έναν φυσικό χυμό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

  • Αυγά 

Μια εύκολη λύση για Πρωινό στο κρεβάτι είναι τα τηγανιτά αυγά ή μια υπέροχη ομελέτα! Μπορείς να προσθέσεις ότι υλικά έχεις στο ψυγείο σου, και έτσι θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με ενέργεια

  • Τοστ

Μπορείς να φτιάξεις ένα απλό τοστ με τυρί και γαλοπούλα  ή ζαμπόν! Όμως ένα grande τοστ, με διάφορα υλικά, είναι μια εξαιρετική πρόταση για πρωινό στο κρεβάτι!

  • Λουλούδια

Το Πρωινό στο κρεβάτι, εκτός από απολαυστικό, πρέπει να είναι και αισθητικά όμορφο! Μη ξεχάσεις να προσθέσεις λουλούδια, ή έστω ένα τριαντάφυλλο στο δίσκο σου.

Καλημέρα!!

Νεότερα Άρθρα

Ποιος δεν έχει πιει μια φορά ελληνικό καφέ; Τα 4 οφέλη του

Her News b

Συνταγές: Πώς θα φτιάξεις το τέλειο ρυζόγαλο

Her News

Συνταγές: Εύκολη και λαχταριστή πορτοκαλόπιτα

Her News