HerNews.gr
Ψυχολογία

“Από Δευτέρα”: Η εβδομάδα ξεκίνησε, εσύ;

Η νέα εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για την οργάνωση των όσων λέμε οτι θα κάνουμε και αναβάλουμε διαρκώς. Το γνωστό “από Δευτέρα” κάντο πράξη και σταμάτα να αφήνεις πίσω το πρόγραμμα που θα σε πάει μποστά.

Η εβδομάδα χρειάζεται πρόγραμμα 

Φτιάξε ένα timeline για τις υποχρεώσεις σου, ώστε αργότερα να κάνεις αυτά θέλεις. Αφιέρωσε τον ίδιο χρόνο και για τη δουλειά σου και για τη διασκέδασή σου. 

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου

Δευτέρα σήμερα! Μετάβαση απο το ήρεμο Σαββατοκύριακο στην πολυάσχολη εβδομάδα! Γι αυτό, άσε λίγο περισσότερο χρόνο ελεύθερο για σένα. Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί, π.χ. ένα μασάζ ή γυμνάσου. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις πολύ πιο ήρεμα την καινούρια εβδομάδα.

Θέσε ένα στόχο κάθε εβδομάδα

Έτσι θα αποκτήσεις το κίνητρο που έψαχνες. Ένας στόχος είναι πολύ σημαντικός, ακόμα και μικρής σημασίας, για να αισθανθείς πως κατάφερες κάτι και δεν άφησες τις ημέρες ανεκμετάλευτες.

Φτιάξε ένα playlist

Δημιούργησε μια λίστα με τα αγαπημένα σου τραγούδια, καθώς η μουσική μας ταξιδεύει. Επέλεξε, κατά προτίμηση, κομμάτια που σου φτιάχνουν την διάθεση. 

Μάθε κάτι που δεν ήξερες

Ξεκίνα την διατροφή που έλεγες ότι θα ξεκινήσεις στην καραντίνα ή δες την ταινία που σου έχουν προτείνει όλοι. Οτιδήποτε και αν αλλάξεις με σκοπό να μάθεις κάτι που δεν ήξερες θα σε βγάλει απο την ρουτίνα τησ καθημερινότητας και θα σου δώσει ώθηση για την υπόλοιπη εβδομάδα. 

Νεότερα Άρθρα

4 σημάδια ότι οι φίλες σας ζηλεύουν

Her News b

Τοξική σχέση: Πως την καταλαβαίνω;

Her News b

Δεν κοιμήθηκες καλά; Έτσι θα βγάλεις την ημέρα

Her News