HerNews.gr
NEWS

Αθηναΐδες: Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση τους για την Ημέρα της Γυναίκας

Μια εξαιρετικά επιτυχημένη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “HAPPY WOMEN’S DAY” πραγματοποιήθηκε χθες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και παρακολουθήθηκε από όλο τον κόσμο!

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τις Αθηναΐδες/Daughters Of Penelope και την Πρόεδρο, Ρένα Βασιλάκη. Την εκδήλωση τίμησαν ξεχωριστές γυναίκες από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο. Μέσω της πλατφόρμας Zoom, φιλοξενήθηκαν και μίλησαν οι εξής σημαντικές κύριες:
•Κα Ντόρα Μπακογιάννη-Βουλευτής & τ. Υπουργός
•Κα Ευγενία Μανωλίδου- Συνθέτης
•Κα Κατερίνα Διδασκάλου-Ηθοποιός

 

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς την παρακολούθησε η Grand President των Daughters of Penelope Celia Kachmarski από την Αμερική , η Maria Sofianou Tzampazi- Hellas District Liaison 25, η European Liaison-Athanasia Vasileiadou και ο Κυβερνήτης της Ahepa Hellas, Κώστας Βαρσάμης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν σχεδόν όλα τα τμήματα των Daughters Of Penelope από την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, τις Σέρρες, την Ξάνθη, την Πάτρα, αλλά και τμήματα από την Αμερική, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Μάλιστα, η κα Ντόρα Μπακογιάννη έκανε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook με backstage φωτογραφία από την ώρα της Ομιλίας της στην εκδήλωση:

Σκοπός των Αθηναΐδων είναι να ενισχύσουν τους θεσμούς του Ελληνισμού, της Τέχνης και του Πολιτισμού. Ως Γυναικεία οργάνωση, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι γιορτή υψίστης σημασίας για τις Αθηναΐδες.
Ακόμα και στις αντίξοες συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία, οι Αθηναΐδες βρίσκουν τον τρόπο να συνεχίζουν το έργο τους..

 

 

Νεότερα Άρθρα

Self tests: Πως γίνεται η διαδικασία και πως καταγράφεται το αποτέλεσμα

Her News

Τι έγινε στον 2ο ημιτελικό της Eurovision;

Her News

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η συνήθεια στο μακιγιάζ της που άλλαζε μια φορά τον χρόνο;

HerNewskl