HerNews.gr
Αφιερώματα

LWD: Μια πρωτοβουλία για τις δημιουργικές γυναίκες

Μια μη κερδοσκοπική κοινότητα για όλες τις δημιουργικές γυναίκες είναι, ήδη, σε εφαρμογή.

Το Ladies, Wine & Design είναι μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία με παραρτήματα σε πάνω από 280 πόλεις παγκοσμίως. Ξεκίνησε από την Jessica Walsh αφού η ίδια συνειδητοποίησε ότι οι γυναίκες συνάδελφοι της μπορούν να γίνουν πολύ ανταγωνιστικές ή να μην υποστηρίζουν η μία την άλλη.

Το παράρτημα LWD Athens μετράει ήδη ένα χρόνο κι έχει ως κύριο στόχο την υποστήριξη και την προβολή της δουλειάς των ταλαντούχων γυναικών της δημιουργικής βιομηχανίας, τόσο στην Αθήνα όσο και στην ευρύτερη Ελλάδα, καθώς επίσης επιδιώκει να προσφέρει μια ανοιχτή, υποστηρικτική πλατφόρμα συζήτησης για θέματα που απασχολούν τα μέλη της.

Μπορείς να ακολουθήσεις τη σελίδα του LWD Athens στο Instagram προκειμένου να
παρακολουθείς τη μηνιαία καμπάνια #WomanToWatch μέσω της οποίας προβάλλεται η δουλειά των δημιουργικών γυναικών, να προτείνεις τη γυναίκα δημιουργό που εσύ θα ήθελες να δεις στην καμπάνια αλλά και να παρακολουθείς όλα τα διαδικτυακά events που τρέχουν με σπουδαίες ομιλήτριες γύρω από θέματα που απασχολούν τις γυναίκες της δημιουργικής βιομηχανίας κι όχι μόνο.

Πέρα από τα events οργανώνει και υπέροχα meet-ups στα οποία οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα μιας ανοιχτής συζήτησης αναφορικά με τα ζητήματα που τις απασχολούν. Μέχρι σήμερα η κοινότητα LWD Athens έχει καταφέρει να προβάλλει τη δουλειά 15 δημιουργικών γυναικών μέσω της καμπάνιας #WomanToWatch, έχει οργανώσει 6 events και 5 meet-ups.

Όλα τα events που έχουν πραγματοποιηθεί και δεν πρόλαβες, μπορείς να τα βρεις στο κανάλι του LWD Athens στο YouTube. Φυσικά μπορείς να κάνεις εγγραφή στο newsletter και να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα του LWD Athens.

Cheers to empowered women!

Νεότερα Άρθρα

Φιλήμονας: Η φιλία με τον Μπίλι Μπο, τα «φέσια» της Αλίκης Βουγιουκλάκη & η τελευταία του επιθυμία

HerNews ka

Έφυγε από τη ζωή η Φιλιώ Πυργάκη

Her News

12 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας

HerNews ka