HerNews.gr
Ελλάδα

Δημήτρης Σκουλός: Τα πρώτα λόγια για την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Τις πρώτες του δηλώσεις στο Star και συγκεκριμένα στη “Φωλιά των Κου-Κου” έκανε σήμερα ο Δημήτρης Σκουλός μετά την ανάρτηση που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM διάλεξε την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας για να μοιραστεί την χαρμόσυνη είδηση με τον κόσμο των Social Media.

Με μια συγκινητική φωτογραφία στην οποία αποκονίζεται την κορούλα τους Μαϊρα να φιλά την φουσκωμένη κοιλιά της μητέρας της. Πρίν λίγες ώρες, πάντως, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για πρώτη φορα για την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του και τα τρυφερά λόγια δεν έλειψαν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos)

“Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας και εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι αλλά δε το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι, Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες, ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο. Φουσκώνουμε. Η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ” ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

Νεότερα Άρθρα

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Παγκόσμια πρωταθλήτρια στη Ντόχα!

Her News

Σοκ για τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Πήραν φωτιά τα μαλλιά της στην Ανάσταση

Her News

Πτώση Canadair: Ανείπωτη θλίψη στη γειτονιά του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη Θεσσαλονίκη

HerNews ka