HerNews.gr
Pets

Bubble Van: Ένα κινούμενο pet grooming salon για τους πιστούς μας φίλους

Ανακαλύψαμε έναν μοναδικό τρόπο ώστε  η καθημερινότητά μας να είναι γεμάτη καθαρές, κουνιστές ουρίτσες!
O Αντώνης και η Μαριλίνα, είναι δύο αδέρφια που αγαπούν τα ταξίδια και τα ζώα.
Σε ένα ταξίδι τουςστο Λονδίνο είδαν την φοβερή ιδέα ενός Bubble Van που μπορεί να εξυπηρετεί τους πιστούς μας φίλους (και εμάς μαζί) και εμπνεύστηκαν την ιδέα!
Είναι νέοι, με πολλά όνειρα, ανήσυχο πνεύμα και ήδη γονείς 4 πανέμορφων τετράποδων παιδιών του Ερνέστο, του Κεφτέ, του Μπράτε, της Πίνια.  Φαντάστηκαν τους εαυτούς τους να είναι πολύ χαρούμενοι δημιουργώντας μια τέτοια επιχειρηματική δράση, και έτσι και έγινε. Δημιούργησαν το Bubble van για να εξυπηρετήσουν την ανάγκη όλων των “γονιών” που αναζητούν μια ομάδα φροντίδας και αγάπης για τα τετράποδα παιδάκια τους.
Πως λειτουργεί το Bubble Van:
Έρχονται λοιπόν κάτω από το σπίτι μας και περιποιούνται το τετράποδο παιδί μας. Η καινοτομία αυτή προσφέρει στους «γονείς» των κατοικίδιων ευκολία αφού γλιτώνουν τα δρομολόγια που θα χρειαζόταν να κάνουν σε άλλη περίπτωση, το να λερωθεί το αυτοκίνητο τους και το κυριότερο.. εξοικονομούν χρόνο καθώς, επίσης δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να βγουν από το σπίτι με το σκυλάκι τους. Η αγάπη προς τα ζώα είναι η κινητήριος δύναμη τους. Κάνουν αυτό που αγαπάνε με πάθος, συνέπεια, εκτίμηση και αγάπη για τους μικρούς μας φίλους..

Τι προσφέρει το Bubble Van:
Το Bubble Van προσφέρει στα ζωάκια μας μπάνιο, χτένισμα, στέγνωμα, απομάκρυνση νεκρού τριχώματος, special μπάνιο με αιθέρια έλαια, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών και τριμάρισμα, αν η φυλή του σκύλου το απαιτεί. 
Με λίγα λόγια, το σκυλάκι μας θα απολαύσει ένα υπέροχο μπάνιο με έξτρα περιποίηση και εμείς θα είμαστε ήσυχοι και.. χωρίς μπελάδες.
Contact @:

Νεότερα Άρθρα

Σκυλιά: Γιατί βγάζουν το κεφάλι έξω από το παράθυρο

Her News b

Συνεπιμέλεια για τα κατοικίδια: Τι γίνεται όταν χωρίζουν τα ζευγάρια;

Her News

Συνελήφθη με εντολή Θεοδωρικάκου ο αντιδήμαρχος Σπάρτης για κακοποίηση ζώων

Her News