HerNews.gr
Μόδα

Hermes ‘21 : Η επίδειξη μόδας για την “σύγχρονη Αμαζόνα”

Η Nadège Vanhee-Cybulski είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Hermes και για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 επέλεξε να εμπνευστεί απο την πραγματικότητα.

Ο οίκος Hermes σχεδίασε κομμάτια για τις “σύγχρονες Αμαζόνες” που αναζητούν το προσόν της άνεσης με την κλασική κομψότητα που διατηρούν οι συλλογές του οίκου. 

Η Nadège Vanhee-Cybulski χρειάστηκε την βοήθεια δύο γυναικών χορογράφων ώστε να διεξάγει μια επίδειξη μόδας – performance, στην οποία είδαμε την θηλυκή  δημιουργικότητα να παντρεύεται με την αισθητική των ρούχων.

Το πορτοκαλί χρώμα κυριαρχούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της επίδειξης, άλλοτε με κουρτίνες και άλλοτε με ογκώδη κουτιά, που συντελούσαν στη δημιουργία του μοναδικού backround, ώστε να προβάλει ο οίκος της Hermes για τησεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Μεσάτα σακάκια, midi φορέματα, παντελόνια με λάστιχο στη μέση, πανωφόρια με τσέπες και φερμουάρ, φούστες με κρόσια αλλά και ζιβάγκο στενής γραμμής συντελούσαν μια προσεγμένη συλλογή ρούχων για την σύγχρονη γυναίκα.

Η φετινή εικόνα που έκανε πράξη η χορογράφος για το fashion show του οίκου Hermes στη Νέα Υόρκη ήταν, ενδεχομένως, η καλύτερη από όλη την εκδήλωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermès (@hermes)

Δείτε ολόκληρο το fashion show του οίκου Hermes: 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: H casual sexy εμφάνιση που έκανε για την έξοδό της στο Λος Άντζελες

HerNews ka

Faux fur: Η τάση που έχει κατακλύσει τα social media τον χειμώνα του 2024

HerNewskl

Πώς να φορέσετε το τζιν μπουφάν φέτος το φθινόπωρο

Her News