HerNews.gr
DECORNEWS Social News

Pampas Grass: Το απόλυτο Pinterest trend του 2021

Pampas Grass: Πώς να εντάξεις στο χώρο σου το διακοσμητικό φυτό που έχει κατακλύσει το Pinterest και το Ιnstagram.

Για τους πιο ενημερωμένους του Ιnstagram αλλά και του Pinterest, το Pampas Grass είναι το φυτό που μοιάζει με μπουκέτο από στάχυα, και σίγουρα θα το έχεις δει σε κάθε Influenser που ακολουθείς. Αρκεί ένα scroll στο ig feed σου για να σε κάνει να αρχίσεις να αναζητάς πού θα βρεις αυτό το εκλεπτυσμένο φυτό. 

 

Εμείς στο HerNews βρήκαμε τα πιο ονειρεμένα!
Τα Pampas grass δίνουν μία minimal και classy διάθεση στο χώρο, λόγω του ουδέτερου χρώματος τους, αλλά παραμένουν εντυπωσιακά εξαιτίας του ξεχωριστού και εξωτικού σχήματος που έχουν.

Είναι πανέμορφα και είναι πανεύκολο να τα διατηρήσεις, καθώς δεν χρειάζονται απολύτως καμία φροντίδα. Μήπως όμως, διστάζεις γιατί δεν ξέρεις πώς να τα εντάξεις στο χώρο σου; 
Σου έχουμε μερικές απλές προτάσεις που μπορείς να εφαρμόσεις πανεύκολα στο σπίτι ή και στον  εργασιακό σου χώρο και να αλλάξεις την ατμόσφαιρα.
 
  • Επίλεξε ένα βάζο κατάλληλο για το ύψος τους. Σου προτείνουμε κάτι απλό και ιδανικά διάφανο εάν θέλεις ο πρωταγωνιστής να είναι τα pampas grass.
  • Για να κάνεις μια γωνιά στο σπίτι να αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον μπορείς να συνδυάσεις διάφορα είδη και χρώματα pampas grass.

  • Τοποθετώντας τα σε ένα πολύ επιβλητικό επιδαπέδιο βάζο, ο χώρος θα αποκτήσει αμέσως μια πιο boho αισθητική.

 

  • Και φυσικά, τα Pampas Grass δεν προορίζονται για να διακοσμήσουν μόνο εσωτερικούς χώρους, αλλά και εξωτερικούς.
    Καθώς θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός, μπορείς να στολίσεις τη βεράντα σου με υπέροχα Pampas grass κρεμασμένα από ψηλά, δημιουργώντας έτσι υπέροχη σκιά για τους καλοκαιρινούς και ζεστούς μήνες με τον πιο ξεχωριστό και στυλάτο τρόπο.

 

Extra Tip:

Επειδή συχνά τα Pampas μαδάνε, γεμίζοντας το χώρο με μικροσκοπικά χνούδια, μπορούμε να τα διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση με ένα απλό τρικ. Το κόλπο είναι πολύ εύκολο και οικονομικό και ονομάζεται λακ! Ναι, η λάκ των μαλλιών μας. Ψεκάστε τα Pampas από απόσταση με τη λακ και θα τα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν. Έτσι θα διατηρηθούν περισσότερο στον χώρο σας.

 

Εμείς τα βρήκαμε στη Neda Decorations !

 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Χρανιώτης: Μας λέει τι γεύση είχαν τα μυρμήγκια που έφαγε στο Survivor

Her News b

Η Super Κική περιμένει μωράκι: «Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά»

Her News

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε τα σεντόνια σας, σύμφωνα με έναν ειδικό

HerNews ka