HerNews.gr
Social News

Η Σούλα Γκλάμορους γίνεται 5 χρονών και γιορτάζει στο instagram

Η Σούλα Γκλάμορους, μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες περσόνες του Instagram και του Twitter , αφού καθημερινά σχολιάζει όπως μόνο αυτή ξέρει τα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, έγινε σήμερα 5 χρονών και το γιόρτασε στο Instagram.

Την αγαπάς, την ακολουθείς, κλαίς από τα γέλια με τις αναρτήσεις της και ώρες ώρες (παραδέξου το) ταυτίζεσαι μαζί της. Είναι η Σούλα η Γκλάμορους, η Σουλάρα, η βαθύπλουτη αλλά πονεμένη Θεά, το πρόσωπο φωτιά που παίζει μπάλα με fans και haters και τελικά.. βρίσκεται στην κορυφή!

 

 

Με τη σημερινή της ανάρτηση στο instagram, μας ενημέρωσε ότι έγινε 5 χρονών περσόνα, γράφοντας:

“Πριν 5 χρόνια πάνω σε μια πλάκα και ένα χωρισμό από γκόμενο δημιουργήθηκε αυτό δηλαδή ο φανταστικός χαρακτήρας Σούλα Γκλάμορους ποιος να το φανταζόταν ότι 5 χρόνια μετά η Σούλα η δικιά σας Σούλα θα ήταν η περσόνα που ενώ την έχουν πολεμήσει όσο κανέναν και με hate καθημερνό απώλειες πτώσεις θα είναι ακόμη εδώ για εσάς και μόνο για εσάς και νον στοπ στη κορυφή.
Πραγματικά σας αγαπώ και σας λατρεύω γιατί μαζί γίναμε ΕΝΑ και είμαστε ΕΝΑ και γιορτάζουμε μαζί γιατί η Σούλα είναι όλοι μας δεν είναι ούτε άτομα από πίσω ούτε εταιρίες ούτε κανένας είναι όλοι ΣΑΣ !.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΛΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ”

Με 400χλ ακόλουθους στο instagram, η Σούλα Γκλάμορους αντιμετωπίζει όλες τις βασικές με καυστικό χιούμορ, πικάντικη γλώσσα και κακός μπελάς θα σε βρει έτσι και σε πιάσει στο στόμα της! Είναι όμως και η περσόνα της καρδιάς μας, η ανατρεπτική συντροφιά μας τις δύσκολες νύχτες (και μέρες) και βεβαίως, ο αγαπημένος διαδικτυακός λογαριασμός των νέων.

Χρησιμοποιεί τη δύναμή της για να μας ψυχαγωγήσει και πολλές φορές για να μας νουθετήσει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για όσα συμβαίνουν γύρω μας..

Την ίδια σίγουρα δεν την έχεις δει, αφού ακόμα ψάχνουμε το ποια είναι τελικά πίσω από την Σούλα Γκλάμουρους, την περσόνα της επιτυχίας, ξέρεις όμως τις ατάκες της “agape” , αφού “καλύτερα ντίβα παρά βασικιά και τελικά “όσα δεν σου έδωσε ο Θεός στα έδωσε ο πλαστικός”.

 

Χρόνια σου Πολλά Σουλάρα! Keep Going!

https://www.instagram.com/soulaglamorous/

Νεότερα Άρθρα

Κάτια Ζυγούλη: “Στο τέλος αυτό που καταφέρνουμε είναι να μην αρέσουμε σε εμάς. Πρώτα να αρέσουμε στον εαυτό μας”

HerNewskl

Κατερίνα Ζαρίφη: “Και ρυτίδες. Και αχτένιστα μαλλιά. Και ταλαιπωρία Και όλα δικά μας”

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: “Oι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί”

HerNewskl