HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Josephine: To outfit που επέλεξε για το “Σπίτι με το Mega” απλά τα σπάει

H Josephine Wendel (Ζόζεφιν) επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το στυλιστικό σύνολο που διάλεξε για την εμφάνιση της στο “Σπίτι με το Mega” το Σάββατο, 13 Μαρτίου στις 21:00.

Η όμορφη τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μία πραγματικά εντυπωσιακή δημιουργία, του οίκου “Kathy Heyndels” και την κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το Αtelier που έχει ντύσει πολλές γυναίκες celebrities με εξαιρετικά λεπτομερή σύνολα, “χάρισε” στην Josephine μια δημιουργία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Ένα σύνολο μοναδικό, που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και την δυναμική προσωπικότητα της.

Εν όψει της μουσικής γιορτής που αναμένουμε να δούμε στο “Σπίτι με το Mega”, το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν  μια μοναδική βραδιά με τις αξέχαστες επιτυχίες του Πάνου Κιάμου, που στην παρέα του θα έχει την Josephine αλλά και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, με ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη . Μαζί τους, οι Goin’ Through και o Bo. 

Δείτε το τρείλερ του Mega: 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αποφάσισα να κάνω ένα πάρτι στην επέτειο της επίθεσης για να γιορτάσω ότι ζω»

HerNews ka

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Her News b

«Μαύρο Ρόδο» : Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του MEGA

Her News