HerNews.gr
Μόδα

Oversize Jeans: Οι πιο cool τρόποι να το φορέσεις

Τα Oversize Jeans θα απογειώσουν την Ανοιξιάτικη ντουλάπα σου!

Υποδεχόμαστε την Άνοιξη με oversize style και θέλουμε να είμαστε μέσα στη μόδα. Η μόδα είναι διαχρονική, όπως διαχρονικά παραμένουν ως τάση τα Jeans. Ειδικά τα Oversize Jeans που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ. 

 

 

Η εποχή είναι ενδιαφέρουσα, αφού μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς ρούχων και να χρησιμοποιήσεις τόσο τα ανοιξιάτικα, όσο και τα χειμωνιάτικα ρούχα σου. Απαραίτητα για έναν πετυχημένο συνδυασμό είναι τόσο κάποια διαχρονικά κομμάτια όπως το γνωστό και αγαπημένο Oversize Jeans, που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας.

 

 

Oversize Jeans: Τόσο άνετο και ευκολοφόρετο που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ. Αγαπημένο και διαχρονικό, φέτος είναι στο peak του. Jeans σε oversized γραμμή,  ψηλόμεσα Jeans, boyfriend  με φθορές , σκισίματα, wide leg, καμπάνα και tie dye print.

 

Συνδιαστε τα με μπαντό top  και σακάκι, tshirt me leather look jacket , παρκά και φαρδιά πουκάμισα .

 

Φέτος για την Άνοιξη καλοκαίρι 21 το must have της φετινής σεζόν είναι τα widle legg denim και οι  βερμούδες που πρωταγωνιστούν και θα κάνουν την διάφορα .

“High rise wide leg Jeans have fully taken over the fashion scene”

Όλες μας  μπορούμε να το φορέσουμε αρκεί να διαλέξουμε το κατάλληλο fit για το σωματότυπο μας. Φορέστε το denim σας με flat mules για πρωί και απόγευμα με τα αγαπημένα σας sneaker και φυσικά γόβες και πέδιλα για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Πες ναι στην τάση του Oversize Jeans, γιατί είναι άνετη, στυλάτη, είναι αδύνατον να μην σου ταιριάζει και επίσης δείχνει ξεκάθαρα ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι θηλυκή χωρίς να αποκαλύπτεται.

 

Φανή Καζάκου – Fashion Stylist

Contact @:

www.parolefashion.com

https://www.instagram.com/parole_fashion/

 

Νεότερα Άρθρα

Pharrell Williams: Διορίστηκε δημιουργικός διευθυντής των ανδρικών ενδυμάτων Louis Vuitton!

HerNews ka

Η Rihanna είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά outfit που φόρεσε στην εγκυμοσύνη της!

HerNews ka

Πως να πλύνετε τα πλεκτά πουλόβερ: Ολοκληρωμένος οδηγός φροντίδας

HerNews ka