HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Tι φταίει που η ερωτική σου ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο

Είσαι νέα; Όμορφη; Έχεις στυλ; Έχεις άποψη; Σπούδασες; Εργάζεσαι; Είσαι ανεξάρτητη; Ξέρεις να περνάς καλά;

ΝΑΙ! Έχεις τα μισά ή και όλα αυτά…

Γράφει η Ρία Τσοχαντάρη

Γιατί, όμως, μπακούρι πας μπακούρι γυρίζεις; Μη σε σοκάρει η λέξη! Αναρωτήθηκες ποτέ τι φταίει και η ερωτική σου ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο; Σου φταίνε οι άλλοι ε; Ε βέβαια κανείς δεν είναι τόσο καλός ώστε να σταθεί δίπλα σου. Κι όμως, σου έχω νέα! Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό μήπως μόνη σου απωθείς το αντρικό φύλο και του κλείνεις την πόρτα πριν καλά καλά σε πλησιάσει; Ναι, ναι το ξέρω ότι δεν είσαι σνομπ και έχεις κοινωνική διάθεση αλλά μήπως είσαι τόσο τέλεια που ο άλλος διστάζει να σε πλησιάσει; “Κι αν με φτύσει“ θα πει από μέσα του, αυτός που σε βλέπει αψεγάδιαστη και τόσο πετυχημένη σε όλα.

Καλά θα μου πεις: Αν φοβάται και δεν έχει τα κότσια να μου μιλήσει, τι άντρας είναι; Εντάξει καλά τα λες αλλά οι καιροί άλλαξαν, καλή μου. Τώρα το παιχνίδι παίζεται μέσω Instagram & Facebook. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω! Άκου όμως, μια συμβουλή! Μην παίζεις το παιχνίδι τους. Ξέρεις, αυτό το παιχνίδι των social που όλα μοιάζουν τέλεια, ανέκφραστα και απρόσωπα με τα χιλιάδες φίλτρα, τα ανώνυμα likes, τους άγνωστους ακόλουθους που δεν τους δίνεις σημασία αλλά σε πιάνει και λίγη καταθλιψούλα όταν σταματούν να σε παρακολουθούν.

Δεν σου λέω να σταματήσεις να χρησιμοποιείς τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης…Κάνε όμως σωστή χρήση τους. Δείξε την αληθινή σου πλευρά, αυτή την τσαλακωμένη που θα έβλεπαν οι φίλοι σου όταν θα καθόσασταν στον καναπέ! Γέλα, κλάψε, μοιράσου προβληματισμούς και όνειρα και μην ανεβάζεις όλη μέρα εκλεπτυσμένες ιστορίες με τα τέλεια πρωινά από βασιλικούς κήπους, φρου- φρου και αρώματα. Φτάνει πια! Βγες έξω, πάρε μια βαθιά ανάσα και κάνε κάτι σπουδαίο… Κλείσε το ίντερνετ και κοίτα τους ανθρώπους που περπατούν γύρω σου, παρατήρησε τη ροή των πραγμάτων…Αφιέρωσε χρόνο για να φτιάξεις τον εαυτό σου και όχι το προφίλ του εαυτού σου στο Instagram! Ίσως τότε, σταματήσεις να είσαι μόνη σου. 

 

Ρία Τσοχαντάρη

Contact @ :

Facebook: https://www.facebook.com/ria.tsoxantari

Instagram: https://www.instagram.com/r_tsoxantari/

Νεότερα Άρθρα

Πότε έρχεται η κρίση στο γάμο; – Συμβουλές για παντρεμένους

Her News

Τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι είναι ο “ένας”

Her News

Όσα δεν πρέπει να πεις ποτέ σε έναν άντρα

Her News