HerNews.gr
Σχέσεις

Σεξ at Home: Ποιος είναι ο ιδανικός χώρος;

Σίγουρα δεν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα και εγγυημένα δεν είναι το πιο βολικό δωμάτιο στο σπίτι. 

Μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να προτιμούν να κάνουν σεξ στην κρεβατοκάμαρα τους, όμως, σύμφωνα με τη γιατρό Shahzadi Harper, ειδική επιστήμονα στην εμμηνόπαυση και στη λίμπιντο, τα ζευγάρια καλό θα είναι να εναλλάσουν τους χώρους στους οποίους έρχονται σε επαφή.

Η ίδια πιστεύει ότι το καλύτερο μέρος για να κάνεις σεξ είναι η κουζίνα. Μπορεί να μην ακούγεται και το πιο υγιεινό δωμάτιο, υποστηρίζει, όμως, ότι το να το ερχόμαστε σε επαφή στην κουζίνα προσφέρει σημαντικά οφέλη.Ένα απο αυτά είναι το τραπέζι, το οποίο εξυπηρετεί τις σεξουαλικές ανάγκες, ως στήριγμα και ταυτόχρονα θα διακόψει τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σεξουαλική ζωή.

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι στην κουζίνα θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από ότι θα καίγατε ξεκούραστα στην κρεβατοκάμαρα. Να ξέρετε ένα σεξ, διάρκειας τριάντα λεπτών θα κάψει 150 θερμίδες. 

Ο ακριβής αριθμός των θερμίδων που μπορούμε να κάψουμε κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής δεν μπορεί να διευκρινιστεί, καθώς η κάθε περίπτωση διαφέρει απο την άλλη. Πάντως, οι σεξουαλικές στάσεις που μπορούν να γίνουν στην κουζίνα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνετε περισσότερες θερμίδες. 

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Τι λάθος κάνουμε;

Her News b

Σχέσεις και σωστή συμπεριφορά: Αυτά είναι τα σημεία κλειδιά

Her News

Tips για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Her News