HerNews.gr
DECORNEWS

4 ατάκες για να βάλεις σε πίνακα

Ατάκες με νέον, έχουμε δει. Ατάκες σε καμβά, πίνακα και blackboard επίσης. Ποιες είναι οι πιο άμεσες και πιο πιασάρικες όμως;

Στο παιχνίδι της ατάκας έχουν πέσει πολλά στο τραπέζι. Οι ατάκες γεννήθηκαν πριν από περίπου 5 χρόνια, όπου άρχισαν να εμφανίζονται φωτισμένα κουτιά με γράμματα που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το οτιδήποτε.

Ο κάθε ένας από εμάς, βλέποντας στα σόσιαλ μίντια ατάκες από την Hysteria, και γενικότερα από το διαδίκτυο, άρχισε να συγκεντρώνει αυτά που του άρεσαν πιο πολύ και να τα γράφει στα δικά του lightbox.

Στην συνέχεια, πήραν φωτιά τα μαγαζιά εκτυπώσεων και ο κόσμος ξεσήκωνε διάφορες φράσεις και της έκανε πίνακα ή καμβά. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν και έτοιμοι οι καμβάδες όπως εκείνοι του Think Pig που γράφουν κάποια φράση, η στίχο από τραγούδι.

Η τάση – που θεωρούνταν – τότε, έχει γίνει πλέον statement και πολλοί στις διακοσμήσεις τους, το επιλέγουν ως στοιχείο του χώρου, με αποτέλεσμα σε πολλές των περιπτώσεων να φορτώνει τον χώρο και να γίνεται κοινότυπη διακόσμηση.

Μπορούμε άραγε να βάλουμε στη διακόσμησή μας ατάκες που να μην είναι πλέον βαρετές και να διατηρούν τον μινιμαλισμό ή το ύφος του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθούν; Η απάντηση είναι ναι. Πάμε να δούμε τις 5 ατάκες που συγκεντρώσαμε και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά γιατί απλά ταιριάζουν στον χώρο.

Που μπορείς να την τοποθετήσεις; Στο σαλόνι φυσικά εκεί που όλοι λένε τα νέα τους και κάνουν συζητήσεις.

Φαντάσου το γραμμένο σε καμβά, με έντονα γράμματα σε ένα σημείο της κουζίνας.

Κρεβατοκάμαρα δαγκωτό. Αισιοδοξία να αδράξεις την κάθε μέρα.

Πάντα και παντού. Μια ατάκα που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε οποιονδήποτε χώρο θέλεις.

Για να τυπώσεις τον δικό σου ατακοκαμβά, μπες στο vipart.gr

Νεότερα Άρθρα

Διακόσμηση με καθρέφτες – Ιδέες και κανόνες για το πώς να τους χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας

HerNews ka

Πως να συνδυάσετε παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία στη διακόσμηση της κουζίνας σας

HerNews ka

Μπορούμε τελικά να πλύνουμε το μαξιλάρι μας στο πλυντήριο ρούχων;

HerNews ka