HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez, δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι είχε σχέση διάρκειας τεσσάρων χρόνων και προγραμμάτιζαν τον γάμο τους. 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ο Alex Rodriguez στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram εκτός του ότι βρίσκεται μόνος του σε ένα σκάφος βγάζοντας mirror selfie. έγραψε στη λεζάντα «Μην με ενοχλείτε απλά βγάζω μια σέλφι πάνω στο ιστιοφόρο. Ποια είναι τα πλάνα σας για το Σαββατοκύριακο;»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod)

Η Jennifer Lopez από την άλλη πλευρά κοινοποίησε ένα βίντεο από παλιά της τηλεοπτική της στιγμή στο οποίο λέει: «Βρείτε ένα καλό λόγο να γελάσετε σήμερα». 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ο Alex Rodriguez τον Μάρτιο του 2019 είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Η Jennifer Lopez, μάλιστα, έιχε πει το μεγάλο “ΝΑΙ” και το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το γάμο του αλλά οι αναβολές λόγω του κορωνοϊού ήταν αναπόφευκτες. 
Τα λόγια της λατίνας σταρ για την αναβολή του γάμου τους: 
«Είμαι λίγο λυπημένη επειδή είχαμε κάποια υπέροχα σχέδια. Αλλά σκέφτομαι επίσης: Ξέρεις τι; Ο Θεός έχει μεγαλύτερο σχέδιο. Έτσι, απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ίσως θα είναι καλύτερα. Πρέπει να πιστεύω ότι θα είναι».

Τι λέει ο τύπος για τον χωρισμό τους 
«Τους τελευταίους τρεις μήνες τα πράγματα ανάμεσά τους δεν ήταν καλά. Προσπαθούσαν και το πάλευαν για το καλό των παιδιών τους αλλά ήταν κοινό μυστικό πως η όλη κατάσταση μεταξύ τους δεν λειτουργούσε. Στα πλάνα τους ήταν να αγοράσουν μαζί ένα σπίτι αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ», αναφέρει το People.

Γιατί ήρθε η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού
Τα πρώτα μαύρα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού εμφανίστηκαν όταν η Jennifer Lopez πληροφορήθηκε πως ο Alex Rodriguez είχε κάτι παραπάνω με την Μάντισον Λεκρόι.  «Το σκάνδαλο με την Μάντισον Λεκρόι ήταν ο πραγματικός λόγος του χωρισμού. Είχαν ήδη τα προβλήματά τους αλλά η JLO ένιωθε μεγάλη ντροπή», λέει μία πηγή. Πάντως ο γνωστός αθλητής αρνήθηκε κατηγορηματικά την απιστία προς την αρραβωνιαστικιά του.  Η Μάντισον Λεκρόι, απο την πλευρά της, παραδέχθηκε πως συνομιλούσε με τον Ροντρίγκεζ. 

Νεότερα Άρθρα

Καλομοίρα: Κάνει γυμναστική με μαγιό Baywatch, τακούνια και σαμπάνια

Her News

Αποχώρησε το «φαινόμενο» Τριαντάφυλλος – Χαμός στο Twitter

Her News b

Miss International: Η Ζωή Ασουμανάκη ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο

HerNews ka