HerNews.gr
Ελλάδα

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας με καραντίνα: Ε και;

Οι μέρες δεν είναι για να τις αφήνουμε να περνάνε. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει να παίρνουμε μικρές ανάσες.

 

  • Το πρωί που θα ξυπνήσεις πήγαινε μια βόλτα μέχρι όπου σε αφήνει ο νόμος και πάρε καθαρό αέρα. Πες καλημέρα στους περαστικούς και χάρισε ένα χαμόγελο ακόμα και μέσα από την μάσκα. Θα μου πεις είσαι καλα; Αφού δεν φαίνεται. Τα μάτια και η αύρα του κάθε ανθρώπου «μιλούν» πιο δυνατά από όσο νομίζουμε.

  • Διάβασε για τα έθιμα που έχει η Καθαρά Δευτέρα. Θα εκπλαγείς για το τι γίνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Ήθη και έθιμα της Αποκριάς που ούτε τα φανταζόσουν. Είναι καλή ευκαιρία για να είμαστε οργανωμένοι για του χρόνου που θα είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι (εύχομαι). 

  • Τόλμησε να μαγειρέψεις κάτι το οποίο δεν το έχεις ξανά προσπαθήσει ποτέ. Είναι δημιουργία η κουζίνα (δεν θα έλεγα το ίδιο και για την λάντζα). Θα σοκαριστείς με το πόσα μπορείς να κάνεις και να φτιάξεις στον δικό σου χώρο. Αν πάλι δεν είσαι καθόλου φαν του σπορ «κουζίνα» απλά διάβασε ένα βιβλίο ή δες κάποια ταινία και παρήγγειλε το αγαπημένο σου φαγητό

  • Κάνε ανακατάταξη του χώρου σου. Δες το σαν μια αλλαγή που θα σου φέρει πολλές θετικές εξελίξεις στην ζωή σου. Βάλε μουσική, πυτζάμες και μια κούπα καφέ χαζεύοντας στο Pinterest και κάνε μικρές διορθώσεις στον χώρο σου με ό,τι έχεις. Προσοχή, εκ πείρας σας το λέω, μην σας πιάσει καταναλωτική μανία και αγοράσετε όλο το Ίντερνετ.

  • Σας έχουν λείψει τα μπουζούκια; Δεν θα ήταν ό,τι πρέπει ένα «Να μην με ξεχάσεις, εγώ είμαι εδώ» από τον αγαπημένο μας Πάνο Κιάμο; Αν συντονιστείς στο «Σπίτι με το Mega» απόψε στις 21:00 θα ξεχάσεις τις «Τάσεις Φυγής» που έχεις. 

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς: Έπαθε καρδιακό επεισόδιο στη φωτιά στην Κερατέα

Her News

Δημήτρης Κοντομηνάς: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία

Her News b

Βιασμός στον Κολωνό: Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, στις ίδιες φυλακές με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης

Her News b