HerNews.gr
Social News

«Είμαστε ακόμα μαζί» -Tζένιφερ Λόπεζ & Αλεξ Ροντρίγκεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού, δηλώνονας, «Είμαστε ακόμα μαζί» στο αμερικανικό περιοδικό People.

Οι φημολογίες για τους τίτλους τέλους στη σχέση του ζευγαριού, ξεκίνησαν να κάνουν από χτες τον γύρο του διαδικτύου.

Ατομο που βρίσκεται κοντά στην Τζένιφερ Λόπεζ και στον  Άλεξ Ροντρίγκεζ, ανέφερε στο περιοδικό People τα εξής: «Ποτέ δεν χώρισαν, το συζήτησαν αλλά είναι ακόμη μαζί. Η αλήθεια είναι ότι περνούν από μία δύσκολη φάση, αλλά δεν χώρισαν». 

Η ίδια πηγή διέψευσε και τις «κακές γλώσσες» που ξεκίνησαν να αναφέρουν οτι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και ο λόγος για την Madison LeCroy, μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι του 2014, Southern Charm.

Το διάσημο ζευγάρι διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους με την παρακάτω δήλωση: «Όλα τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή. Δουλεύουμε πάνω σε ορισμένα πράγματα στην σχέση μας». Ουσιαστικά ο Αλεξ Ροντρίγκεζ και η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχτηκαν ότι η ρήξη στην σχέση τους υπάρχει, αλλά επισήμαναν ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα δώσουν τέλος στην τετραετή τους σχέση. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Αυτή την περίοδο η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για επαγγελματικούς λόγους  και ο Αλεξ Ροντρίγκεζ παραμένει στο Μαϊάμι.

Νεότερα Άρθρα

Τζέρεμι Ρένερ: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

HerNews ka

Στέργιος Νένες: Ο Νικόλας του Κωνσταντίνου και Ελένης απαντά για το αν πληρώνονται τις επαναλήψεις της σειράς

Her News b

Αθηναΐς Νέγκα: «Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο»

Her News