HerNews.gr
Γνώμες Σχέσεις

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Introduction to destruction!
Πολύ πολύ καλησπέρα σας πανέμορφά μου πλάσματα! Είμαι η Όλγα (Ολίνα) Τσαουσέλου, δημοσιογράφος και πεισματάρα Σαββατογεννημένη Ταυρίνα! Ανήσυχο πνεύμα με όρεξη για δημιουργία! Λατρεύω το ροζ, το φούξια, τα τατουάζ, τα γυαλιά ηλίου, το χορό, τη θάλασσα, τα ταξίδια και… τον Έμινεμ! 
Επειδή η επικαιρότητα τρέχει και από πίσω της τρέχω εγώ θα είμαστε μαζί και φυσικά θα λύνω όσα σε απασχολούν και αν κάποιος ή κάτι σου κάνει τη ζωή ποδήλατο , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να αλλάξεις την ταχύτητα !
Ετοιμάσου να τρέξεις μαζί μου τις πιο απίθανες διαδρομές! 
Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη ως τον ουρανό που θα είμαστε μια παρέα! Το olinalicious.blogspot είναι το blog μου που μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου που κάποτε κλείδωνα στο ροζ κόσμο μου!
Εδώ λοιπόν το Olinalicious γίνεται… OlinaΛΥΣΗous και είμαι έτοιμη να δώσω λύση σε όλα! 
Έχω την ανάγκη να μιλάω μαζί σας για όλα. Οτιδήποτε μου συμβαίνει κάθε μέρα, που πιστέψτε με είναι πάρα πολλά! Θα σταματήσω επιτέλους να γελάω μόνη μου με αυτά που συναντώ σε καθημερινή βάση.

Το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς!

Θέλω να μου στέλνετε σκέψεις, προβληματισμούς, ερωτήσεις και τα άλλα… αφήστε τα επάνω μου! Θα δίνω τη δική μου λύση και που ξέρεις… μπορεί και να… βοηθήσει! Είμαι σίγουρη εδώ που τα λέμε γιατί θα είμαι η σοφή φίλη σας!
Προβληματισμοί; Περίεργες μέρες; Οτιδήποτε και αν είναι μέσα στο κεφάλι σας και σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Σχέσεις. 1+1=1 ή 2 τελικά; Κάπου ίδιοι και κάπου διαφορετικοί.
Από τη μία σου λείπει από την άλλη χαίρεσαι που επιτέλους δεν βλέπεις τον εαυτό σου κάθε μέρα κλαμένο. (γιατί είμαστε και dramaqueen μην το ξεχνάς!)  Θες να τον έχεις κοντά σου αλλά στην πιο μακρινή θέση.
Όλες μας το έχουμε πει – καμία δεν το έχει καταφέρει. Επαγγελματικές σχέσεις. Σχέσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της σφαίρας μας. 

Θέλω να ανοίξουμε τους ασκούς με τα εσώψυχά μας και να τα μοιράσουμε απλόχερα!
Θέλω τις μέρες που κάτι σε απασχολεί να σταματήσεις να κάνεις συνέχεια refresh στη σελίδα του φατσοβιβλίου μήπως αρπάξεις κανένα κόκκινο συννεφάκι με αριθμούς. Θέλω να μου γράφεις αυτό που σε «βασανίζει» και με καφεδίνο, κέφι, μπρίο, χαρά και αισιοδοξία θα τα λύνουμε όλα. Αφού σου είπα… το OlinaΛΥΣΗous είναι εδώ , ενωμένο δυνατό! 
Προχώρα. Με αισιοδοξία. Εκεί που προχωράς μπορεί να αλλάξεις μονοπάτια, αλλά η διαδρομή παραμένει ίδια και εσύ ακόμα πάνω της να τη διασχίζεις.
Αλλάζεις, εξελίσσεσαι, απορροφάς τον αφρό από τα καθημερινά σου βήματα, όμως μην ξεχνάς ΠΟΤΕ την αφετηρία σου. Ζήσε. Χαμογέλα. Αυτό θα κάνουμε μαζί! 

Περιμένω τα μηνύματά σας γιατί το “OlinaΛΥΣΗous” είναι εδώ. Είμαι εδώ να δώσω τη δική μου νότα στο πεντάγραμμο του προβληματισμού σου! 

Next station: You…!  stay tuned!
Και μην ξεχνάς. THINK PINK. Ροζ ή τίποτα. PINK WAY OR THE HIGH WAY.

Περιμένω να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να γεμίσει το inbox μου με τις ιδέες σου. 
Contact @:
Instagram: @olgatsaousselou
 

Σε φιλώ στη μούρη.


Oli

xxx

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: 4+1 τρόποι να καταλάβεις πως ενδιαφέρεται από τα μηνύματα που σου στέλνει

HerNews ka

Είναι ο ένας και μοναδικός; Αυτά τα χαρακτηριστικά θα στο πουν

Her News b

Μην δένεσαι με τα αντικείμενα

Her News b