HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Μην περιμένεις από τον άλλον να κάνει το ίδιο

Δεν ξέρω αν μας διαβάζουν οι άντρες αλλά σίγουρα αυτή τη σκέψη πρέπει να την μοιραστείς με έναν φίλο σου ή και με τον σύντροφό σου…που ξέρεις; Μπορεί να του φανεί χρήσιμη! Οι σχέσεις θέλουν συζήτηση!

Γράφει η Ρία Τσοχαντάρη

Από μικρή άκουγα ότι πίσω από έναν Μεγάλο Άντρα κρύβεται μια Σπουδαία Γυναίκα! Το πιστεύω! Αναρωτιέμαι πολλές φορές όμως, αφού είμαστε τόσο σπουδαίες γιατί λέμε συνεχώς ότι όλοι οι άνδρες είναι…. δεν θα το πω! Μήπως κάπου χάθηκαν οι ρόλοι μας; Δεν εννοώ τα στερεότυπα της έννοιας «ρόλος». Μιλώ για την ουσία των ανθρώπινων σχέσεων!

Μάλλον είναι η στιγμή που και οι δυο πλευρές πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να λογικευτούμε.

Κάνε λοιπόν, εσύ την αρχή! Βλέπεις σχέσεις που ξεκινούν σαν πύραυλος, σε εκτοξεύουν στα ουράνια μέχρι να σε φτάσουν ψηλά και μετά να σε προσγειώσουν “άτσαλα”. Βλέπεις σχέσεις που ξεκινούν τόσο μα τόσο αδιάφορα, σχεδόν αναγκαστικά γιατί δεν αντέχεις την μοναξιά και ξαφνικά, εκεί που έχεις χάσει την πίστη σου γίνεται το θαύμα και δεν έχεις μάτια για τίποτε άλλο.

Πως καταλήγεις και στις δυο περιπτώσεις; Ταλαιπωρημένη… εξαντλημένη από τον πολύ κόπο για να φτάσεις κάπου… Δεν κουράστηκες; Να αναρωτιέσαι, να ψάχνεσαι, να γεμίζεις το κεφάλι σου με ανασφάλειες; Να πέφτεις με τα μούτρα και όποιον πάρει ο χάρος; Αν ναι, άρχισε να βουτάς την καρδιά στη λογική και το αντίστροφο! Αν αυτός που σκέφτεσαι τώρα που διαβάζεις τη δίκη μου σκέψη είναι ο δικός σου πρωταγωνιστής πες το!

Παραδέξου το , διεκδίκησε, συγχώρεσε, ρίξε τον εαυτό σου αν το βλέπεις έτσι… ποτέ όμως μην καταπιεστείς! Δήλωσε την παρουσία σου με τις πράξεις και κάνε αυτό που νιώθεις! Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει γιατί έτσι πρέπει να είναι οι ανθρώπινες σχέσεις… αυθεντικές και αυθόρμητες! Προσπάθησε γι’αυτό που σου έχει κυριεύσει την καρδιά και το μυαλό!

Πρόσεχε όμως… Μην περιμένεις και από τον άλλο να κάνει το ίδιο! Το ξέρω ακούγεται άδικο! Μπορεί και να είναι! Αλλά συνηθίσαμε βλέπεις να μην τα βρίσκουμε μεταξύ μας! Τουλάχιστον εσύ θα ξέρεις ότι είσαι εντάξει με εσένα…

Ρία Τσοχαντάρη

Contact @ :

Facebook: https://www.facebook.com/ria.tsoxantari

Instagram: https://www.instagram.com/r_tsoxantari/

Νεότερα Άρθρα

5 Συμπεριφορές που δημιουργούν άγχος σε μια σχέση

HerNews ka

Οι επιστήμονες αποκάλυψαν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να φλερτάρουμε!

HerNewskl

Σχέσεις: 6 Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το διαζύγιο σας

HerNews ka