HerNews.gr
Beauty

Grammy Awards: Οι καλύτερες εμφανίσεις που αξίζει να δεις!

Τα βραβεία Grammy πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά εν μέσω πανδημίας και όλα ήταν διαφορετικά. Ωστόσο, αυτό που παρέμεινε ίδιο ήταν τα φαντασματορικά  beauty looks, με τα οποία οι celebrities επέλεξαν να εμφανιστούν για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Beyonce

H Beyonce εντυπωσίασε στα Grammy βραβεία με τις τεράστιες μπούκλες της, το μαύρο δερμάτινο φόρεμα της, το οποίο συνδεόταν με τα ασορτί γάντια της. Το πιο ξεχωριστό κομμάτι της εμφάνισής της είναι το χρυσό μανικιούρ της, που με κάποιον μυστήριο τρόπο, φαίνεται πάνω απο τα γάντια της.

Billie Eilish

H εκρηκτική Billie Eilish επένδυσε στη δύναμη του μανικιούρ της, άλλωστε έχει συνηθίσει να σετάρει τα νύχια της με το outfit της. 

Cardi B

H Cardi B έβαλε την φοβερή σε ποιότητα ροζ περούκα της και ανέβηκε στη σκηνή των Grammy awards. Βέβαια “υπεύθυνος” για το φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της ήταν ο Tokyo Stylez. Το μακιγιάζ φρόντισε να ταιριάζει με το Outfit της, για αυτό και την βλέπουμε σε pink look. 

Dua Lipa

Με μια λαμπερή εμφάνιση επέλεξε να παρουσιαστεί η Dua Lipa στα φετινά Grammy Awards, κάτι που βλέπουμε τόσο στο ρούχο αλλά και στο μακιγιάζ της. Το hair look της εντυπωσίασε με μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση. 

Lizzo

Η Lizzo απέδειξε οτι τα hair clips μπορούν να κάνουν την εμφάνιση σου πολύ πιο ενδιαφέρον, ιδιάιτερα όταν ταιρίαζουν χρωματικά με τα ρόυχα σου! 

Νεότερα Άρθρα

Blake Lively: Mε ποιον τρόπο έδωσε όγκο στα μαλλιά της;

HerNewskl

Ξεχάστε τη ρινοπλαστική: Με αυτές τις ασκήσεις θα αναδιαμορφώσετε φυσικά τη μύτη σας στο σπίτι

HerNews ka

Πώς να μεγαλώσετε τα μαλλιά πιο γρήγορα σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka