HerNews.gr
Μόδα

Navy look: Το ναυτικό στυλ είναι πάντα στη μόδα

Ναυτικό στυλ σημαίνει άνοιξη! Αν θές να μοιάζεις βγαλμένη από τη Γαλλική Ριβιέρα, πρόσθεσε στο στυλ της καθημερινότητας σου το Νavy look.

 

Το ναυτικό στυλ είναι πάντα σικ και πάντα στη μόδα. 

Το Ναυτικό Στιλ ή αλλιώς Navy Look,  αποτελεί μια διαχρονική και κομψή πρόταση που φοριέται πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες. Φέτος, αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και μπορεί να μας συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ για στιλάτες εμφανίσεις  – για κάθε ηλικία.

 

Το navy look είναι και θα είναι πάντα τάση και all time classic επιλογή.

Ξεκινώντας από την coco chanel μέχρι και σήμερα παραμένει το must have της Ανοιξης.Αρκετοί από τους  μεγαλύτερους οίκους ξεκινούν την συλλογή τους με βάση το navy look.
Το λευκό, το μπλε, το κόκκινο,  μπορούν να συνδιαστουν  ια ένα άψογο αποτέλεσμα με Ρίγε τοπ με τζιν παντελόνι και βέβαια με πολλά αξεσουάρ όπως χρυσές αλυσίδες γυαλιά και ωραία Καπέλα.

Κλασσικό Νavy look

Το κλασσικό Navy Look αποτελείται από τα χρώματα του ναυτικού και βέβαια της θάλασσας. Το λευκό και όλες οι αποχρώσεις του μπλε αποτελούν τη βάση ενός ναυτικού στυλ, ενώ οι οριζόντιες ρίγες είναι το σήμα κατατεθέν του. Οφείλουμε να προσέξουμε τον τρόπο που θα συνδυάσουμε τα ρούχα μας, για να μην μοιλαζουν με στολές. Ένα ριγέ μπλουζάκι ή πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί με ένα μονόχρωμο μπλε ή λευκό παντελόνι σε στενή γραμμή ή καμπάνα για ένα κλασσικό ντύσιμο για όλες τις ώρες. Τα αξεσουάρ φυσικά είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά.

 

Νavy look με διαφορετικούς συνδιασμούς

Το γαλάζιο είναι ένα χρώμα που φοριέται άνετα τους ζεστούς μήνες και συνδυάζεται μοναδικά με το λευκό. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε πινελιές έντονου χρώματος για να αναβαθμίσουμε το κλασσικό Navy Look και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Φέτος το καλοκαίρι πρωταγωνιστούν τα έντονα χρώματα. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσουμε κι εμείς μερικές κόκκινες ή κίτρινες πινελιές στο Navy ντύσιμό μας;

 

Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να βρείτε τα ρούχα που σας αντιπροσωπεύουν και έτσι να απογειώσετε το look σας!

Εμείς τα βρήκαμε ΕΔΩ!

Νεότερα Άρθρα

Zendaya: Η φουτουριστική εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση στο κόκκινο χαλί!

HerNews ka

Nicole Kidman: To στιλ που θα ζήλευες!

Her News

Zara: Άνοιγμα στη second hand αγορά – Που και πότε

Her News