HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Art Podcast με την Πέμη Ζουνη – μια πολύ γοητευτική γυναίκα!

Γοητευτική! Κάθε κίνηση της στον χώρο, η χροιά της φωνής της, ο δομημένος λόγος της.

Η γοητευτική λοιπόν Πέμη Ζούνη μπροστά στο μικρόφωνο του Art Podcast μιλάει για όλα στη Γιώτα Τσιμπρικίδου!

Μία ηθοποιός που μετράει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στο σανίδι και άπειρα πλάνα σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Μία γυναικεία φωνή τρυφερή και ιδιαίτερα οικεία σε όλους μας λόγω της ιδιότητας της εκφωνήτριας που δε σταματά να κάνει voice over. Μία γυναίκα όμορφη, αεικίνητη, ανήσυχη, που  – όπως λέει – θέλει να προλάβει να ζήσει πολλά πράγματα γιατί είναι περίεργη για τη ζωή.

 

Η Πέμη Ζούνη σε μια κουβέντα τρυφερή στο Art Podcast, μιλάει για τον θαυμασμό της προς τον πατέρα της που έχασε νωρίς, θυμάται το ντεμπούτο της στο θέατρο (με τον Μινωτή, τη Μερκούρη και τον Χατζιδάκι στο κοινό μπροστά της) και την τηλεόραση που ήρθε αμέσως μετά τις σπουδές της και ήταν όλα έντονα για την ίδια, σκιαγραφεί με αψεγάδιαστο λόγο συμπρωταγωνιστές της και εξομολογείται πως ο ρόλος της δασκάλας που «βγάζει» από τους μαθητές της στην Σχολή Υποκριτικής ό,τι πιο πολύτιμο έχουν μέσα τους είναι «το καλύτερο της»!

Ρόλοι στο θέατρο που αγάπησε, τηλεοπτικές σειρές που στάθηκαν καθοριστικές για την πορεία της, τα Κοινά με τα οποία ασχολήθηκε και οι σφαλιάρες της ζωής  που την βοήθησαν να ξαναβρεί την ουσία. Για όλα μιλάει η Πέμη Ζούνη και, ναι, αποπνέει …γενναιότητα! Γιατί όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά:

Όταν τα νιάτα περάσουν, θέλει να είσαι γενναίος!

Η Πέμη Ζούνη στο Art Podcast αυτοσαρκάζεται, αναπολεί στιγμές, δε σχεδιάζει το μέλλον, δεν κουράζεται και προσυπογράφει τα λάθη της.

Ακούστε την ΕΔΩ!

Νεότερα Άρθρα

Στο ρόλο Ρωμαίου εκατόνταρχου ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη «Βασίλισσα των Ουρανών»

HerNews ka

Ημέρα της Γυναίκας: Το πρώτο γυναικείο συγκρότημα Ρομά

Her News b

«Τhe Christmas Factory»: Άνοιξε τις πόρτες του το πάρκο των Χριστουγέννων

Her News