HerNews.gr
Health

Η γυναικολογική εξέταση είναι ο σύμμαχος των γυναικών

Μήπως είσαι κι εσύ ανάμεσα στο ποσοστό των γυναικών που αμελούν συνεχώς να επισκεφτούν τον γυναικολόγο τους; Ή μήπως ανέβαλες το προγραμματισμένο σου ραντεβού λόγω καραντίνας; 

Αν πράγματι ανήκεις στο σύνολο των γυναικών που είναι τυπικές στις γυναικολογικές τους υποχρεώσεις, συνέχισε, αφού προσέχεις τις ανάγκες του οργανισμού σου και προλαμβάνεις οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να εμφανιστεί. Άλλωστε το γνωστό γνωμικό το εκφράζει ξεκάθαρα: ” Η πρόληψη είναι καλύτερη απο την θεραπεία”. 

Το ήξερες οτι η συνεχόμενη αμέλεια προς τα γυναικολoγικά θέματα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σου; Πρόκειται για την υποχρέωση στον εαυτό μας, για την ασφάλεια της σεξουαλικής μας ζωής αλλά και της προσωπικής υγείας! Αν, λοιπόν, είσαι αναβλητικός τύπος, μία είναι η λύση, ώστε να μείνεις ξέγνοιαστη και συνεπής στα καθήκοντα όλων των γυναικών….Ένα πλήρες ετήσιο check-up με πακέτο εξετάσεων & διάγνωση. 

Πλέον υπάρχουν διαθέσιμα πολύ οικονομικά πακέτα προσφορών για μια ετήσια συνδρομή που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα για να νιώθει ασφαλής και κερδισμένη. Το Hernews προτείνει ένα πακέτο, που θα περιέχει πολύ παραπάνω απο αυτά που θα επιλέγατε να κάνετε μόνες σας, σε πολύ χαμηλότερη τιμή, όμως. 

 

Δηλαδή, θα μπορείτε να κάνετε αιματολογικές εξετάσεις 28 σημείων (γενική αίματος, ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, αιματοκρίτης, σάκχαρο, χοληστερίνη κ.α.), πλήρη καρδιολογικό έλεγχο (triplex καρδιάς, oξυμετρία, mέτρηση πίεσης κ.α), γυναικολογικό & μαστολογικό έλεγχο (τεστ ΠΑΠ, υπερηχογράφημα μήτρας, σαλπίγγων και ωοθηκών, υπερηχογράφημα μαστών κ.α.), υπερηχογραφικό έλεγχο 8 ζωτικών οργάνων σώματος ( ήπατος, παγκρέατος, νεφρών κ.α.) και φυσικά κλινική εξέταση, διάγνωση & αγωγή από ειδικό Ιατρό. Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από τον ανάλογο ιατρό είναι δεδομένη για κάθε εξέταση που θα κάνετε. 

Να θυμάστε ότι η προληπτική ιατρική είναι απαραίτητη για την διατήρηση της καλής υγείας. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η αναβλητικότητα. Το ετήσιο γυναικολογικό check-up είναι ένα δώρο ζωής και απαραίτητο για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να έχει τον έλεγχο της υγείας της, του ύψιστου αγαθού για κάθε άνθρωπο. 

Νεότερα Άρθρα

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να καταναλώσετε φρούτα

HerNews ka

Γιατί το μασάζ είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια!

Her News

5+1 τρόποι για να “καθαρίσετε” τη διατροφή σας την άνοιξη & να προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι

HerNews ka