HerNews.gr
BRIDE NEWS

Μπομπονιέρες γάμου: Οι ωραιότερες επιλογές για εσένα

Γάμοι το 2021 θα γίνουν!
Το πότε θα ανοίξουν επίσημα οι διαδικασίες μπορεί να μην το γνωρίζουμε, όμως τα ζευγάρια αναμένουν τον χορό του Ησαΐα. Αναμένουν παράλληλα το να επιλέξουν τις μπομπονιέρες! Το καλοκαίρι που μας έρχεται λοιπόν, οι γάμοι θα έχουν την τιμητική τους, το ίδιο και οι μπομπονιέρες γάμου.

 

Αυτή τη χρονιά η τάση στους γάμους είναι τo boho style.

Από νυφικά μέχρι στολισμό, το boho style επικρατεί. Δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί η μόδα στις μπομπονιέρες γάμου λοιπόν. Boho και ρομαντικές, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, για την ώρα την καλή!

Οι χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου που να παραπέμπουν σε boho στυλ είναι η καλύτερη επιλογή για τον γάμο σας αυτή τη χρονιά. Μπομπονιέρες με ναυτικό σχοινί, φτερά, χρυσές λεπτομέρειες και ιδιαίτερα αναμνηστικά για να μείνουν στους καλεσμένους, είναι η τέλεια επιλογή.

Σύμφωνα με την παράδοση ο αριθμός στα κουφέτα που βάζουμε στις μπομπονιέρες πρέπει να είναι σε μονό αριθμό για να είναι και ο γάμος ένας και μοναδικός.

Αν είστε λοιπόν bohemiam κορίτσια και θέλετε να υιοθετήσετε το boho style στο γάμο σας, δεν είναι μόνο το boho style νυφικό που πρέπει να επιλέξετε, αλλά και η συνολική διακόσμηση του γάμου.

 

Να θυμάστε πως, σύμφωνα με την παράδοση, ο αριθμός στα κουφέτα που πρέπει να βάλουμε στις μπομπονιέρες πρέπει να είναι σε μονό αριθμό. Ο λόγος είναι, για να είναι και ο γάμος ένας και μοναδικός. Έχει επικρατήσει αυτή η συνήθεια να χρησιμοποιούνται μονά κουφέτα, για να μείνει ο γάμος ένας.

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες μπομπονιέρες γάμου ΕΔΩ!

 

Νεότερα Άρθρα

Χειμωνιάτικο Νυφικό Μακιγιάζ – Οι ωραιότερες προτάσεις

Her News

Νυφικά κοσμήματα: Τι να επιλέξεις για την ημέρα του γάμου σου

Her News

Βάπτιση: Πως να επιλέξεις βαπτιστικό σταυρό

Her News