HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Γ. Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου

Ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως είναι γνωστό, αποχώρησε από το Survivor με απόφαση του τηλεοπτικού κοινού πριν περίπου μια εβδομάδα. Ο πρώην παίκτης, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο που θα τον επιστρέψει στη Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It στον Σκάι. Ο ηθοποιός αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες για τον Τριαντάφυλλο, ενώ αργότερα αναφέρθηκε και στην καθιστική ζωή της Ανθής. 

Ο Γιώργος Κοψιδάς συγκεκριμένα ανέφερε, “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ ήρεμος. Η αλήθεια είναι ότι όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ, γιατί δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε κανένας στην ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσε σε πάρα πολλά ατοπήματα, λέει πάρα πολλά ψέματα. Του έχουμε δώσει ευκαιρίες να πει συγγνώμη αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος και πριν την ψηφοφορία τριγυρνούσε στην καλύβα και προσπαθούσε να ακούσει να δει τι γίνεται. Ο Κώστας προσφέρει πάρα πολύ στην καλύβα, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν κάνει τίποτα όλη μέρα, κάθεται και λιάζεται. 

Ο Τριαντάφυλλος έχει την άποψη ότι όταν κάτι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει. Ήμασταν οι δύο αντίθετοι πόλοι της ομάδας. Πρεσβεύω τη χαρά, την ομόνοια, την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος είναι ακριβώς το άλλο άκρο. Ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό. Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει στο παιχνίδι. Θέλει να βλέπει υγεία ή αρρώστια; Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό σε κάποιους. Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα. Ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω, εκείνος ερχόταν κοντά σε μένα. Μπήκε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη στρατηγική. Εκείνος και ο Αλέξης Παππάς. Η διαφορά είναι ότι ο Αλέξης είναι πιο μορφωμένος, χειρίζεται καλύτερα τον λόγο. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει. 

Όταν αποχώρησε ο Περικλής, έβριζα την τύχη μας, η Ανθή νόμιζε ότι βρίζω εκείνη. Κάτι που είναι ένα τεράστιο ψέμα. Μετά τα ψέματα που είπε για μένα η Σοφία, έσπασε το δάκτυλό της. Ήταν το κάρμα, ήταν ένα συμπαντικό μήνυμα που το πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο. Πώς γίνεται εγώ και με ποιον μοχλό πίεσης να πείσω κάποιον ποιον για το τι να ψηφίσει; Θέλει κάποια καθοδήγηση για να δεις ότι η Ανθή σέρνεται στα αγωνίσματα; Ότι πάει περπατώντας; Το διάστημα που έμεινε στο Survivor, δεν έκανε τίποτα στην καλύβα. Έκανε διακοπές, λιαζόταν, έτρωγε το έτοιμο φακόρυζο και πήγαινε ξανά για μπάνιο”, δήλωσε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Το απόσπασμα 

Νεότερα Άρθρα

Άγιος Νεκτάριος: “Ο άνθρωπος του Θεού”- με τον Άρη Σερβετάλη, έρχεται στους κινηματογράφους

Her News b

Αλέξης Γεωργούλης: Τον “έκοψαν” από το trailer της επερχόμενης ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3”

HerNews ka

Η Τάμτα στην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος

Her News b