HerNews.gr
Σχέσεις

Πως θα απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά στο σπίτι

Σιγά σιγά ο καιρός “ανοίγει” και η θερμοκρασία ευνοεί τις βόλτες στα πάρκα και υπαίθρια παιχνίδια, ωστόσο τα παιδιά βρίσκονται ακόμα στο σπίτι και πρέπει να βρουν τρόπους να απασχοληθούν. 

Σίγουρα τα παιδιά ασχολούνται πολλές ώρες με το διαδίκτυο και τα social media γιατί είναι πολύ εξοικειωμένα στην τεχνολογία, αλλά παράλληλα εσείς θέλετε να βρείτε μερικούς τρόπους για να αφήσουν το κινητό και το tablet από τα χέρια τους. Για να τα καταφέρετε θα πρέπει να σκαρφιστείτε νέες δημιουργικές ασχολίες που θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Κρυμμένος θησαυρός:  Αφού έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο μπορείτε να οργανώσετε το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στο σπίτι σας. Βρείτε ένα αντικείμενο και κρύψτε σε ένα καλό σημείο του σπιτιού. Μετά αφήστε αινίγματα, στοιχεία και κουτάκια που θα κάνουν τα παιδιά σας να βρουν τον θησαυρό. 

Φτιάξτε παρέα ένα γλυκό: Μπορείτε να φτιάξετε κουλουράκια, κέικ ή οτιδήποτε άλλο θα κάνει τα παιδιά σας χαρούμενα. Στα παιδιά αρέσει πολύ η ζαχαροπλαστική πόσο μάλλον όταν είστε μαζί σε αυτό.

Παρακολουθήστε μαζί αγαπημένες ταινίες: Δεν έχει σημασία αν θα είναι ταινίες που έχετε ξαναδεί. Μπορείτε να επιλέξετε ταινίες που πραγματικά θα τα κρατήσουν απασχολημένα. Μαζευτείτε στο σαλόνι στον καναπέ, οικογενειακά. 

Νεότερα Άρθρα

Τοξική σχέση: Να θυμάσαι ότι ακόμα και όταν διψάς, δεν πίνεις δηλητήριο…

Her News

Masterdating: Ο νέος όρος στο λεξικό του dating

Her News

Σχέσεις: Μπορεί να σωθεί μια τοξική σχέση;

Her News b