HerNews.gr
NEWS Ελλάδα

Η Chiara Ferragni έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Την πρώτη της κόρη έφερε στον κόσμο η Chiara Ferragni, σήμερα 23 Μαρτίου 2021.

Η υπερταλαντούχα fashion blogger και ο σύζυγός της, Ιταλός ράπερ Fedez, μεγάλωσαν την οικογένειά τους κατά ένα μέλος και είναι πλέον τετραμελής οικογένεια. Την γνωστοποίηση της είδησης έκανε η ίδια η Chiara στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Και το όνομα αυτής; Vittoria που σημαίνει στα ιταλικά <<νίκη>>. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια να κρατάει το χεράκι της γλυκύτατης νεογέννητης κόρης της μαζί με το χέρι του ευτυχισμένου πατέρα Fedez.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι, την χαρμόσυνη είδηση όταν είχε μείνει έγκυος η ίδια, την έκανε ο γιος της Leo με μια φωτογραφία στα social media που απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά σε φωτογραφία το υπερηχογράφημα της αδερφής του.

Η Chiara Ferragni έγινε ζευγάρι με τον ράπερ Fedez το 2016. Τον Μάιο του 2017 δέχθηκε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Verona που μεταδιδόταν ζωντανά στην ιταλική τηλεόραση. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2018 στη Σικελία.

Την ίδια χρονιά γεννήθηκε και ο Leo που στις 19 Μαρτίου έγινε 3ων ετών. Το όνομά του δεν είναι διόλου τυχαία επιλογή για την Chiara Ferragni. «Στο τέλος του Αυγούστου του 2016 μετά από κάποιους μήνες που ήμουν ελεύθερη και γνώριζα ανθρώπους που δεν ήταν σωστές επιλογές για μένα, έκανα τατουάζ δύο λιοντάρια στο πίσω μέρος του δεξιού μου χεριού. Αυτά σήμαιναν την αληθινή αγάπη για μένα. Την βρήκα και ο Leo είναι ο εορτασμός αυτής της αγάπης», είχε πει η ίδια στο WWD. 

Λέτε να κρύβει και το όνομα <<Vitorria>> κάποια ιστορία πίσω του;

Να τους ζήσει!

Νεότερα Άρθρα

Εύα Καϊλή: Τι δηλώνει το οικογενειακό της περιβάλλον μετά τη σύλληψη

Her News

Κατώτατος μισθός: Από μέρα σε μέρα οι ανακοινώσεις για τη νέα αύξηση

Her News

Μπόρις Κλέιμαν: Συγκλονίζει η κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό

Her News