HerNews.gr
Μόδα Συνεντεύξεις

Νίκη Κάρτσωνα: Από τη θέση που είμαι τώρα, μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω την αγάπη μου για τη μόδα

Η Νίκη Κάρτσωνα μιλά στο HerNews και την Μπάγια Αντωνοπούλου για το #nikikartsonathestores, τη σχέση της με τη μόδα, αλλά και για το τι πρέπει να έχει στη ντουλάπα της η σύγχρονη γυναίκα.

 

Πως ξεκίνησε η ιδέα #nikikartsonathestores;

Τα nikikartsonathestores είναι μία ιστορία χρόνων. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το εμπόριο το 2007 όταν άνοιξα και το 1ο μου κατάστημα στην γενέτειρά μου στην Καλαμάτα. Από τότε μέχρι σήμερα, νιώθω ευγνώμων για την πορεία μου που μέσα από την αφοσίωση και την αγάπη για τη μόδα έχω καταφέρει να κερδίσω την εμπιστοσύνη των γυναικών και την εκτίμησή τους.
Σήμερα, τα nikikartsonahestores είναι καταστήματα με προσωπικές επιλογές  από εταιρείες που θαυμάζω και σχεδιαστές που θέλω να φοράνε οι γυναίκες.
Όταν κάτι το κάνεις με αγάπη, αυτό άλλωστε κάνει και τη διαφορά.

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Η σχέση μου με τη μόδα είναι μακροχρόνια και την έχω ζήσει από διαφορετικές θέσεις. 
Νιώθω πως, από αυτή τη θέση που είμαι τώρα που είναι πολύ δημιουργική και απαιτητική ταυτόχρονα, μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω την αγάπη μου για τη μόδα με πολλούς τρόπους. Γιατί όταν κάτι το κάνεις με αγάπη, αυτό άλλωστε κάνει και τη διαφορά.

Ποιες είναι οι προτάσεις σου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021;

Φέτος το καλοκαίρι, προτείνω ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Οι γυναίκες έχουν ανάγκη να πετάξουν ό,τι τους βάρυνε ένα χρόνο τώρα. Νιώθω πως, φέτος οι γυναίκες έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ, να αφήσουν την θηλυκότητά τους να εκδηλωθεί χωρίς δεύτερες σκέψεις, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αγάπη προς τον ίδιο τους τον εαυτό. Ελαφριά υφάσματα, χρώματα πολλά και τολμήστε να φορέσετε χωρίς ενοχές για το σώμα σας, ότι δεν είχατε τολμήσει να φορέσετε μέχρι τώρα. 

Τι κομμάτια πρέπει να έχουμε πάντα στη ντουλάπα μας;

Στην γκαρνταρόμπα μας, γενικότερα δεν μας λείπουν τα ρούχα. Λείπουν οι σωστές αγορές από μόδα.  Μία γκαρνταρόμπα δηλαδή, για να φτάσει να έχει αγαπημένα ρούχα με διαχρονικές επιλογές, θέλει χρόνο και υπομονή. Θέλει να ξέρουμε να κάνουμε αγορές που είναι value for money και αυτό ισχύει για όλες τις αγορές είτε πολύ οικονομικές είτε πολύ ακριβές.

Τι θα βρούμε στο #nikikartsonathestores;

Στα nikikartsonathestores ή στο www.nikikartsonathestores.gr/com θα βρείτε επιλογές από εταιρείες που αγαπώ πολύ. Θα βρείτε σχεδιαστές που είναι χαρά μου να συνεργάζομαι. 
Προσπαθώ να έχω επιλογές για όλες τις γυναίκες. Σίγουρα θα βρείτε ρούχα που θα φόραγα εγώ και γι’ αυτό όλες οι επιλογές από όλες αυτές τις εταιρείες γίνονται από εμένα.
#nikikartsonthestores
Κασσαβέτη 19 Κηφισιά
Π. Καισαρη 2 Καλαματα
Π. Καισαρη 3 Καλαματα

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: “Εμένα ο γάμος δεν με απασχόλησε ποτέ, θα τον κάνω μόνο για τον Θοδωρή”

HerNewskl

Layering με κοσμήματα: Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις

Her News

”Into the light”- Η ατμοσφαιρική καμπάνια της Zara για το καλοκαίρι

Her News