HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor: Φεύγει ο Τριαντάφυλλος, επιστρέφει ο Κοψιδάς

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πορεία του Τριαντάφυλλου και την ροή της κόκκινης ομάδας είναι αποκαλυπτικές. Στο Survivor έρχονται αλλαγές!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος μπορεί και να αποβληθεί από την παραγωγή του Survivor λόγω του τραυματισμού του. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν θα παραμείνει για πολλές ακόμα στο παιχνίδι εφόσον δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική αρένα διότι το πρόβλημα στην μέση του φαίνεται να μην του το επιτρέπει. 

Υπάρχουν μεγάλοι προβληματισμοί για την παραγωγή καθώς πολλοί παίκτες αντιμετωπίζουν θέματα με την υγεία τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Survivor να γίνεται λιγότερα ανταγωνιστικό! Από την μπλε ομάδα ούτε ο Σάκης Κατσούλης, ούτε η Χριστίνα Κεφαλά αγωνίζονται. Το κρίσιμο όμως είναι πως ο τραυματισμός του Σάκη είναι αρκετά σοβαρός, αφού πρόκειται να μείνει εκτός αγώνων για περίπου 2 εβδομάδες!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr, η παραμονή του Τριαντάφυλλου στο Survivor δεν είναι δεδομένη, αφού υπάρχοει σημαντικό ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Θα επιστρέψει ο Γιώργος Κοψιδάς;

Πληροφορίες απο την Δομινικανή Δημοκρατία έρχονται στην χώρα και αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο που θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγα επεισόδια. Ένας παίκτης θα αποχωρήσει οικειοθελώς και την θέση του θα καλύψει ένας παλιός παίκτης! Έτσι λοιπόν, αναφέρεται οτι μόλις ανακοινωθεί οτι ο Τριαντάφυλλος είναι απαραίτητο να αποχωρήσει θα επιστέψει στο παιχνίδι ο Γιώργος Κοψιδάς! Και όμως, ναι!

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν ο Κοψιδάς θα δεχθεί να πάρει την θέση ενός ανθρώπου δεν κατέληξαν να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις στο Survivor, ενώ παράλληλα, έγινε γνωστό οτι ο πρώην αρχηγός της κόκκινης ομάδας έκανε unfollow στο Instagram τον Τριαντάφυλλο. 

Αξιοσημείωτο το γεγονός οτι το ίδιο θα συμβεί και στη μπλε ομάδα. Ένας παλιός παίκτης θα πάρει την θέση του Πάνου Καλίδη, που αποχώρησε οικειοθελώς και αυτός θα είναι ο Κρις Σταμούλης! Καταλαβαίνετε οτι ο λόγος που μπαίνει ο Κρις και όχι ο Γιώργος Ταβλαδάκης είναι για λόγους τηλεθέασης, καθώςη είσοδός του στο ριάλιτι θα φέρει ίντριγκα λόγω της φιλίας που είχε με τον Αλέξη Παππά!

Νεότερα Άρθρα

Αντώνης Ρέμος: «Αγχώνομαι, νιώθω σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο όταν έρχεται η κόρη μου στις συναυλίες μου»

Her News b

Βίκυ Καγιά: «Στέλνω αγάπη παντού ακόμα και αν με έχουν πικράνει»

HerNews ka

Γιάννης Λουκάκος: Ποιοι οι λόγοι που δεν βρίσκεται πλέον στην τηλεόραση

Her News