HerNews.gr
Αφιερώματα

Μαρία Κορινθίου: Τιμά την Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου με μια συγκλονιστική φωτογράφιση

Την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου θέλησε να τιμήσει η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, διοργανώνοντας μια πραγματικά συγκλονιστική φωτογράφιση για το KOITA Magazine.

Το έντυπο και digital περιoδικό @koita_magazine πολιτιστικού περιεχομένου, τιμά αυτή την ημέρα μαζί με καταξιωμένους ηθοποιούς, μέσα από μία ενέργεια, για την αφύπνιση του ελληνικού λαού, ότι το θέατρο, παιδί της Ελλάδος και του θεού Διονύσου, εξακολουθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου, με όποια δεινά, να ζει πάνω από όλα μέσα στις καρδιές μας, στην ψυχή μας και στη καθημερινή επίκαιρη αντιμετώπιση κάθε εποχής και εξέλιξης.

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961, όταν πρωτοεμφανίσθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.
Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου και κάθε χρόνο ένας άνθρωπος του θεάτρου αναλαμβάνει «το μήνυμα» του εορτασμού, το οποίο είθισται να διαβάζεται στα θέατρα πριν από την παράσταση της 27ης Μαρτίου. Το φετινό μήνυμα υπογράφει η αγγλίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν.

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Έλλη Λαμπέτη: Η θρυλική ζωή της μεγάλης σταρ και το τραγικό τέλος

Her News

Η Ιστορία των Χριστουγεννιάτικων δέντρων- Πότε και πως ξεκίνησε το έθιμο

HerNews ka

Φρίντα Κάλο: Όσα δεν ξέρεις για την πιο διάσημη γυναίκα ζωγράφο του 20ού αιώνα

Her News b