HerNews.gr
Social News

Καφές: Απόλαυση και τέχνη στο Instagram

Σε πόσους έχει λείψει ένα ωραίο καφεδάκι από επαγγελματίες να μας τον σερβίρουν έτοιμο;  Σε όλους! Γίνε επαγγελματίας του εαυτού σου με απλά βήματα και φτιάξε τον τέλειο καφέ. Γιατί καφές = απόλαυση!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη نهلة 🍁 (@apinkdj)

Την φράση “but first coffee” όλοι την λέμε και την έχουμε μέσα μας. Ο οργανισμός μας λειτουργεί διαφορετικά όταν πίνουμε την πρώτη γουλιά από το αγαπημένο μας ρόφημα, τον καφέ.

Όσο περνούν τα χρόνια η παρασκευή του εξελίσσεται και μπορείς να τον “παντρέψεις” με διάφορες γεύσεις.

Ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης, ο καφές σίγουρα υπάρχει στον περίγυρό σου.

Φίλοι και γνωστοί σου δεν επικοινωνούν χωρίς εκείνον. Δείξε τα παρακάτω βίντεο και θα τους έχεις κάνει άθελά σου ένα δώρο για μια πιο εύκολη καθημερινότητα τώρα που οι αγαπημένες του καφετέριες είναι κλειστές λόγω κορονοϊου.

 

Μεγάλο πλήγμα του lockdown έχει καταστεί η έλλειψη μιας βόλτας για καφέ, αυτό που κάθεσαι στο τραπέζι και τον απολαμβάνεις μέσα στη μέρα ή νωρίς το απόγευμα, λέγοντας τα νέα με την παρέα σου ή ακόμη και μόνο σου. Αυτή η διαδικασία, μπορεί πλέον να γίνει σπίτι, φτιάχνοντας τον καφέ στη δική σου καφετιέρα και νιώθοντας την ίδια χαρά. Ακόμη και αν ανοίξουν οι χώροι εστίασης, εκείνη πάντα θα σε περιμένει για τον πρώτο, τον ενδιάμεσο ή τον τελευταίο καφέ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dennis Hew (@sinnedhew)

Η αγάπη για τον καλό, ποιοτικό καφέ, αυτόν που μυρίζεις το πρωί και πίνοντας την πρώτη γουλιά νιώθεις αγαλλίαση, αυτό το συναίσθημα μπορείς να το έχεις σπίτι σου, μέσα από μια καφετιέρα.

 

Στο Instagram με το hashtag #coffee θα βρεις εκπληκτικά βίντεο που εξηγούν βήμα-βήμα πως να κάνεις τον εαυτό σου barista! Δείτε μοναδικά βίντεο που θα σας κάνουν να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να πάτε τρέχοντας στην κουζίνα να φτιάξετε ένα ωραίο καφεδάκι!

 

Καλή απόλαυση!

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιορτάζει τα Χριστούγεννα γυμνή στη μπανιέρα της

Her News

Naomi Watts: “Σας φρικάρει η λέξη εμμηνόπαυση; Εμένα με φρίκαρε. Αλλά γιατί;”

HerNewskl

Miley Cyrus: Αποκαλύπτει τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον Liam Hemsworth είχε τελειώσει

HerNews ka