HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)

Φίλοι σας βοηθούν στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας και αυτό σας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία. Πολλές μετακινήσεις για να συναντήσετε το ερωτικό σας σύντροφο και συγχρόνως ευχάριστες επικοινωνίες με συγγενείς σας δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Επίσης μια μεγάλη αλλαγή θα υπάρξει στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαί)

Νιώθετε αρκετά περιορισμένοι και τα όχι που παίρνετε σας έχουν κουράσει. Σας δίνετε η ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας να πάρετε βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον σας και γιατί όχι να πάρετε αγάπη από τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο .

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαι-21 Ιούν)

Φίλοι είναι αυτοί που σας βοηθούν και είναι δίπλα σας στα δύσκολα ,και πολύ πιθανόν μια φιλία να διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο έρωτα. Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν έντονα και πρέπει να είστε προσεχτικοί σε εντάσεις και τυχόν εξαπατήσεις .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν-22 Ιούλ)

Αρκετοί είστε αυτοί που έχετε χάσει τον ύπνο σας και πολύ πιθανόν να υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη σας. Τα επαγγελματικά σας ανθίζουν και αυτό σας φέρνει χαρά και αισιοδοξία, όπως επίσης βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

ΛΕΩΝ (23 Ιούλ-23 Αυγ)

Μία βδομάδα που θα σας κάνει να νιώσετε σίγουρα καλύτερα να αισιοδοξήσετε και να δείτε με άλλη ματιά τη ζωή. Ένα ταξίδι που είχατε προγραμματίσει πραγματοποιείτε όπως επίσης επιτέλους παίρνετε ένα πτυχίο που είχατε βάλει στόχο.Χαρές σας περιμένουν με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγ-22 Σεπ)

Θα σας απασχολήσουν έντονα εκκρεμότητες που έχετε με δημόσια ταμεία και είναι μια καλή ευκαιρία έτσι ώστε να τα τακτοποιήσετε δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε και λίγο παραπάνω με τα οικονομικά του συντρόφου η του συνεργάτη σας. Προσοχή σε τυχόν εξαπατήσεις, υπάρχει κάτι στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας που δεν το βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπ-22 Οκτ)

Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται σε σχέσεις και συνεργασίες μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη ,το σύμπαν είναι με το μέρος σας και σας κάνει όλα τα χατίρια. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ευνοείται όπως επίσης σας δίνετε η ευκαιρία για ένα μεταπτυχιακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτ-22 Νοε)

Μια βδομάδα πολύ καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες, σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα και να σταματάνε κάποιοι περιορισμοί και καθυστερήσεις σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά σας και το σπίτι σας. Η καθημερινότητα σας συνεχίζει να είναι πιο ευχάριστη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοε-21 Δεκ)

Οι συνεργάτες σας εξακολουθούν να σας εκνευρίζουν και εσείς δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας,καλό θα ήταν να μην έρθετε σε ρήξη μαζί τους και να κρατήσετε τις ισορροπίες. Εύνοια εξακολουθεί να υπάρχει στα ερωτικά σας και δεν είναι λίγες οι χαρές που παίρνετε από τα παιδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ-20Ιαν)

Μια βδομάδα που ευνοεί τις σχέσεις με την οικογένεια σας όπως επίσης εύνοια σε θέματα ακινήτων. Υπάρχει μια πιο έντονη κινητικότητα στη δουλειά σας και στη καθημερινότητά σας και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και πατάτε καλύτερα στα πόδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21 Ίαν-19 Φεβ)

Αυτές τις μέρες δεν θα λείψουν οι ευχάριστες μετακινήσεις όπως επίσης μια πολύ καλή είδηση σε ότι έχει να κάνει με ένα πολύ δικό σας άτομο. Επίσης υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στα αισθηματικά ζητήματα και αυτό μπορεί να σας φέρει και μια υπερένταση.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή την εβδομάδα η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει νιώθετε πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα πάντα και τα οικονομικά σας ανθίζουν. Κάποιες μικρό εντάσεις θα υπάρξουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 3 έως 9 Οκτωβρίου

Her News

Ζώδια: Τι να φορέσετε αυτόν τον Απρίλιο σύμφωνα με το ωροσκόπιό σας

HerNews ka