HerNews.gr
Social News

Η Κιάρα Φεράνι με την νεογέννητη κόρη της στις πρώτες τους φωτογραφίες

H Κιάρα Φεράνι με τον σύζυγο της Fedez λάμπουν από ευτυχία, καθώς εδώ και λίγες μέρες υποδέχτηκαν στον κόσμο την νεογέννητη κόρη τους.

Έτσι δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της. Η Kιάρα Φεράνι και η νεογέννητη Vittoria, όπως η ίδια αποκάλυψε ότι είναι το όνομα της μικρής της, ποζάρουν ντυμένες με ασορτί ροζ πιτζάμες στο μαιευτήριο. Πρόκειται για το χαρακτηριστικό μοτίβο που έχει η προσωπική συλλογή της Kιάρα Φεράνι και φυσικά ενθουσίασε τους ακόλουθούς της.

Το όμορφο ζευγάρι είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2016 και στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Βερόνα. Στις 19 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους Λεόνε, ενώ λίγους μήνες αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου, παντρεύτηκαν στη Σικελία.

 

Η Κιάρα Φεράνι, είναι Ιταλίδα fashion blogger και η πιο διάσημη influencer. Τo βέβαιο είναι πως η κόρη της θα κληρονομήσει την αγάπη της για τη μόδα.

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: “Περάσαμε δύσκολα… Γνωρίσα νέους ανθρώπους στο νοσοκομείο που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ασθένειες”

Her News b

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Το συγκινητικό «αντίο» του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Her News

Θαυμαστής της Σακίρα οδήγησε από την Ιταλία στην Ισπανία για ένα αυτόγραφο στο… Twingo του

Her News