HerNews.gr
BRIDE NEWS

Οι ωραιότερες προτάσεις γάμου στον κόσμο, αποσπούν χιλιάδες like στο instagram

Εκπληκτικές προτάσεις γάμου που πραγματικά θαυμάσαμε στο instagram. Άλλες προτάσεις είναι συγκινητικές, άλλες πρωτότυπες, άλλες παιχνιδιάρικες, όλες όμως μοναδικές και με καμία εξαίρεση κατέληξαν στo πολυπόθητο “ναι”!

 

Σε μία εποχή που ο ρομαντισμός και ο αυθορμητισμός είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση, κάπου υπάρχει ο όμορφος πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο που όλες ονειρευόμασταν από μικρές παίζοντας με τις κούκλες μας..
Οι συγκεκριμένες κυρίες του instagram φαίνεται πως στάθηκαν πολύ τυχερές στη ζωή τους, αφού τον βρήκαν!

 

Στον κινηματογράφο έχουμε κατά καιρούς δει κάποιες από τις πιο συγκινητικές και αξιομνημόνευτες προτάσεις γάμου. Οι υποψήφιοι γαμπροί μιμήθηκαν όλους τους κινηματογραφικούς ήρωες που αγαπήσαμε και τότε, με δάκρυα στα μάτια το ταίρι τους είπε αμέσως: « Ι Do»

 

Προτάσεις γάμου αθεράπευτα ρομαντικές, που εντυπωσίασαν και συγκίνησαν, σε μοναδικά και εξωτικά σημεία του κόσμου, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποσπώντας χιλιάδες likes και σχόλια.

 

Η πρόταση γάμου είναι όντως η κορυφαία στιγμή έκφρασης της αγάπης ενός άνδρα προς μία γυναίκα. Τα συγκεκριμένα ζευγάρια έγραψαν την προσωπική τους ιστορία με τον πιο συγκινητικό και αξιομνημόνευτο τρόπο.

 

Όλες οι παραπάνω προτάσεις, φαίνονται πραγματικά ειδυλλιακές γιατί το σκηνικό είναι σε ένα μέρος διαφορετικό από το αναμενόμενο..

 

Τι πιο ιδανικό, λοιπόν, από μία πρόταση γάμου κάτω από αυτές τις συνθήκες, που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη της μέλλουσας συζύγου για πάντα!

Νεότερα Άρθρα

Ένας γάμος, σαν το γεφύρι της Άρτας!

Her News

Τύποι ανθρώπων που συναντάμε σε ένα γάμο! – Εσείς τι τύπος είστε;

Her News

Στέφανα γάμου: Ο συμβολισμός τους και τι να διαλέξεις για τον γάμο σου

Her News