HerNews.gr
Μόδα

”Into the light”- Η ατμοσφαιρική καμπάνια της Zara για το καλοκαίρι

Στην έρημο της ηλιόλουστης Καλιφόρνιας μας ταξιδεύει η νέα καμπάνια του Zara για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021.
Δείχνοντας για ακόμη μία φορά την πιο high fashion πλευρά του, το ισπανικό brand μέσα από το φακό του θρυλικού φωτογράφου μόδας Steven Meisel, top models, όπως η Abby Champion, η Achenrin Madit και η Mona Tougaard ποζάρουν με εντυπωσιακά τουρμπάνια κάτω από τον καυτό ήλιο, μεταφέροντάς μας σε μία ονειρική οφθαλμαπάτη μιας μακρινής ερήμου.

New season trends

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες Zara, με φόντο την έρημο της Καλιφόρνια, που έχουν τον τίτλο ”Into the light” περιλαμβάνει μακριά αέρινα φορέματα, ολόσωμες φόρμες και deux-pièces. Οι γραμμές είναι ανάλαφρες και ρευστές, με φαρδιά παντελόνια, φουσκωτά balloon μανίκια και το μετάξι να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Τα ρούχα τους είναι ρευστά, ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα και περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά υλικά.

Τα χρώματα είναι έντονα, όπως το πορτοκαλί, το μπορντό, το φούξια και το φλογερό κόκκινο έχει την τιμητική του σε αέρινα φορέματα, διάφανα καφτάνια και υπερμεγέθη κοστούμια. Τη συμφωνία των χρωμάτων συμπληρώνει το χρυσό μακιγιάζ της make-up artist, Diane Kendal και τα πρωτοποριακά, μεταλλιζέ τουρμπάνια δια χειρός Guido Palau.

Στα αξεσουάρ, συναντάμε τεράστια κοσμήματα με γυάλινες χάντρες..

Mακριά χρωματιστά σκουλαρίκια, κολιέ και μεγάλα δαχτυλίδια με πολύχρωμες πέτρες, που θυμίζουν τις υπαίθριες αγορές των χωρών της βορειας Αφρικής, μας καλούν να ονειρευτούμε ότι ζούμε τις χίλιες και μία νύχτες.
Πλεκτά σανδάλια και ξύλινα clogs, ολοκληρώνουν όλα τα looks, τα οποία επιμελήθηκε ο στιλίστας, Karl Templer και δημιουργούν εικόνες που μας προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο για τη νέα σεζόν.

Το ισπανικό brand Zara εμπιστεύεται, για ακόμα μία φορά , την collection του ,στον Steven Meisel, καθώς είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, για τις καμπάνιες του το 2017 και το 2018. Όσον αφορά το βίντεο, τη σκηνοθεσία και το art direction, ανέλαβε ο Fabien Baron και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά πολυτελές .

Ο Steven Meisel, θεωρείται ένας από τους πιο διάσημους φωτογράφους μόδας της εποχής μας. Έχει κάνει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους και περιοδικά, όπως ο Valentino, Louis Vuitton, Balenciaga ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια protégé της Franca Sozzani και της Anna Wintour, φωτογραφίζοντας τα εξώφυλλα της ιταλικής και αμερικανικής Vogue αντίστοιχα. Αλησμόνητη είναι η φωτογράφιση που έκανε για το Vanity Fair το 2008, όπου πόζαρε στον φακό του η πολύ καλή του φίλη Madonna.

Εντυπωσιακές σε όγκο, dramatic σιλουέτες και πολυτελή αξεσουάρ κατασκευασμένα με δεξιοτεχνία, γίνονται οι ιδανικές επιλογές για relaxed σύνολα που αποπνέουν διακριτική αυτοπεποίθηση και δύναμη.

Ρευστές, μεταξωτές υφές ανασηκώνονται στη γυμνή, λουσμένη στο φως του ήλιου, έρημο, ενώ τα πλούσια, έντονα χρώματα λάμπουν κάτω από τον γαλανό ουρανό,σε κάνουν να ονειρευτείς ένα χαλαρό και ταξιδιάρικο καλοκαίρι.

 

Μαρία Γατζούδη

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

Msc-Med

Νεότερα Άρθρα

BAFTAs 2023: Η Kate Middleton έκλεψε την παράσταση με το royal glamour style της

HerNewskl

Πως να καθαρίσετε σωστά τα λευκά αθλητικά παπούτσια σας

HerNews ka

Τα ωραιότερα σκουλαρίκια για τις βραδινές σας εμφανίσεις

Her News b